Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

Assalamualaikum

Haiii korangggg… tak lama lagi anak bujang Dilah dah nak masuk 2 tahun tau… Paling senang nak ingat sebab time tu GST baru dilaksanakan… so senang cakap Fattah Anas ni kira Baby GST la.. haha GST bermula 1 April 2015 dan Fattah Anas pula lahir 2 April 2015.. Proses kelahiran Fattah Anas pun sangat mudah.. sampai hospital dah bukak 10cm.. memang shock jugak la Dilah time tu…  hahaha... kalau nak tau cerita kelahiran Fattah Anas boleh tengok SINI

So sempena nak menyambut ulang tahun FATTAH ANAS yg ke- 2 tahun ni, Dilah nak buat Giveaway.. Giveaway ni akan berlangsung bermula hari ini sehingga 2 April 2017. InsyaAllah, kalau sempat 7 April Dilah akan umumkan pemenang. [kalau sempat ya.. huhu]


Syarat-syarat  Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

1. Wajib follow blog ini.. www.ceriteraibu.com
2. Wajib LIKE Facebook Nor Afdilah Lias  dan Little Bambam
3. Wajib follow Instagram Afdilah17 dan Little Bambam17
4. Buat 1 entry mengenai giveaway ini di blog korang dan letakkan banner di atas di dalam entry tersebut serta backlink kan ke entry ini..
5. Tinggalkan link entry diruangan komen di bawah.

Terdapat 3 hadiah menanti  pemenang bertuah. Pemenang akan dipilih menggunakan secara random.
1 x  Pocoyo and Friends
1 x Robocar Poli
1 x 3D Animal Card 

Bilangan hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan dari rakan-rakan blogger melebihi 30 org..
So korang ajak la rakan-rakan korang join sekali supaya bilangan hadiah akan ditambah lagi.. hehe

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway
[ 23 March - 9 April 2017 ]

Good Luck uollsssssssss!!

[Senarai Peserta]

Update : Giveaway ini telah dilanjutkan sehingga 9 April 2017. 


SIMILAR POSTS

Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com

Assalamualaikum

http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-24-jam-bloglist-25-mialianacom.html

Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 29 Mac 2017, iaitu tepat jam 2.00 petang sehingga hari esok, 2.00 petang 30 Mac 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2017.

   tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

SIMILAR POSTS

Peserta Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway


Assalamualaikum

1st sekali Dilah nak ucapkan terima kasih banyak2 pada rakan2 blogger yg sudi join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway ni.. Dilah risau jugak takut tak de siapa yg nak join giveaway ni pada mulanya..  tapi nasib baik ada.. hehe... thanks tauuu...

2nd Dilah nak bagitau yg giveaway ni akan dilanjutkan sehingga 9 April 2017.. sebab nak buat dalam masa seminggu je macam kejap sangat kan.. lagipun dengan keadaan Fattah Anas yg tak sihat sekarang ni takut Dilah tak sempat nak bw ke blog peserta semua.. [maaf ya.. memang Dilah belum sempat nak bw lagi...] dah la line internet ni teruk sangat skrg ni... so better kita panjangkan masa giveaway ni...

Fattah Anas kena air panas kat taska semalam.. kalau ada masa Dilah akan share pasal ni nantii... Korang doakan Fattah Anas cepat sembuh nya...


Berikut adalah senarai peserta yg dah join Giveaway ni.. korang boleh check nama korang ya.. kalau Dilah ada tertinggal, boleh bagitau ya...

1. http://maszull.blogspot.my/2017/03/fattas-anas-2nd-birthday-giveaway.html
2. http://deariescouple.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
3. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
4. http://sofiyahasya.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html  
5. http://mayzuraberkat.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
6. http://www.dianarashid.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
7. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
8. http://itsmelyya.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
9. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
10. http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
11. http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
12. http://queensyanis.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
13. http://www.efaothman.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
14. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
15.
16.
17.
18.
19.
20.
 


So siapa2 yg belum join jom la joinnnn.... biar meriah sikit giveaway ni...
Klik link bawah ni untuk join giveaway ya..

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway


SIMILAR POSTS

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco


Assalamualaikum

Hai korannnggg... selamat bekerja semula setelah bercuti 4 hari.. ehhh.. tu Dilah la yg cuti 4 hari.. hahaha... sbb Johor kan cuti hari Khamis lepas.. so saje la extend cuti ari Jumaat tu...

Ok.. arini Dilah nak join Giveaway dari IgShop Luv.sweetchoco pulak... tengok makanan sedap2 pulakkkk.. terliorrr ai tauuu.. hehe

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
Klik banner untuk join

Syarat Untuk Join:-

1. Follow Blog Elsaalicious
2. Follow instagram Shaidatul Aireen *akan dicheck
3. Follow instashop Luv.SweetChoco atau klik butang follow di sidebar *akan dicheck
4. Buat entry tajuknya "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"
5. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini
6. WAJIB DAN SANGAT PERLU tambahkan juga di dalam entry anda username instagram anda dan e-mel anda yang aktif! Elsa akan followback menggunakan instagram Shaidatul Aireen dan e-mel untuk Elsa hubungi anda akan datang
7. Setelah selesai, publish dan tinggalkan link entri penyertaan anda di ruangan komen bawah ini ye.
Jom kawan-kawan join giveaway dari  IgShop @luv.sweetchoco ni...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Korang dah join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway dari Dilah takkkk??
Sape belum join cepat2 join ya.... kalau ramai yg join Dilah akan tambah hadiah.. hope ramai la yg join... sedihhhh takde sape nak join giveaway kite tauuuu.... sobbbbb....

http://www.ceriteraibu.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html

Klik banner untuk join ya.. 
TQ korang2 yg sentiasa support Dilahhhh... muahhhh...
 



SIMILAR POSTS