Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com


Assalamualaikum


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor

  • Like Fanpage




  • Add To Circle Sponsor
  • Follow Instagram Sponsor

  • Follow Twitter Sponsor
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri.
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI







17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada
1 September 2017





Sekian , terima kasih










SIMILAR POSTS

GIVEAWAY BY LZ


Assalamualaikum

Hai korangggg.. jom join giveaway dari LZ ni..

http://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/08/jom-sertai-giveaway-by-lz.html
Klik banner untuk join.

Blog LZ ni simple sangat tapi cantik.. sedap mata memandang sebab tak serabut. Dilah suka yg simple macam ni,..

SIMILAR POSTS

Promosi Pressure Cooker Noxxa Bulan Ogos


Assalamualaikum

Hai korangggggggggggg... Dilah nak bagitau ni, bulan ni Pressure Cooker NOXXA ada offer tauuuu...  kalau korang yg follow FB Dilah mesti dah tau kannn..Dilah dah share mengenai promosi periuk noxxa  ni untuk Bulan Ogos.




Promosi Bulan Ogos
> Ansuran 5 kali bayar (limited kuota)
> Free Gift Knife attached with cutting board (worth RM200++ tau)


Dannnnn... special buat mereka yang membeli dengan Dilah bulan ni.. Dilah akan berikan hadiah tambahan iaitu  Buku Resepi Istimewa Pressure Cooker eleh Chef Hanieliza secara percuma tau.... 

Best takkkkk?? Untung tau korang boleh dapat extra free gift lagi..

Kelebihan Pressure Cooker Noxxa berbanding pressure cooker brand lain. 

- Size periuk yang lebih besar. boleh masak sehingga 10pot nasi.
- boleh masak 3 ekor ayam atau 3kg daging.
- ada fungsi STIR FRY yang pressure cooker lain tiada.
- warranty 1 tahun. jika spare part lain rosak jugak boleh beli dari kami.
- boleh beli inner periuk secara berasingan.
- Service selepas jualan. Boleh bertanya apa sahaja berkaitan pressure cooker Noxxa. (jika beli di website online tiada service ini).

Nak bagitau ni, jika kuota 5 kali bayar tu habis, korang still boleh dapat free gift tu lagi sehingga bulan ni dengan pembelian cash.. so kalau nak 5x bayar cepat-cepat roger Dilah ok.

Kalau nak join kutu pun boleh.. Dilah ada buat group kutu noxxa dgn 8 bulan bayaran.

Nak tau lebih detail boleh whatsapp Dilah ye..
Dilah 012-7275531 

Resepi masakan yang Dilah pernah share menggunakan Pressure Cooker Noxxa ;




SIMILAR POSTS

WW71 :: Fattah Anas Obses dengan Motor


Assalamualaikum

Fattah Anas memang sangat2 obses dengan motor. Nasib baik Ayah Wan takde motor.. kalau tak habis dia dok godek-godek  motor Ayah.. haha.. tapi bila balik kampung, tempat yg dituju adalah motor paksu.. kalau kat kg Melaka pulak motor tokbah dia main.




Kalau budak lain obses setakat nak naik motor jer.. macam abg faris tu, kalau balik rumah tokma mesti ajak ayah naik motor jalan-jalan round kampung. tapi setakat tu jer la.... tapi Obses Fattah Anas ni lebih lagi tau.. dia akan kacau motor paksu tu.. barang2 dia akan godek2.. ekzos tu dia check dan macam2 lagi. penah sekali tu dia tersedut minyak motor tau.. huawaa..  actually adik ipar Dilah ni pandai repair motor ngan kereta. so barang2 sparepart tu pun banyak la.. tu yang Fattah Anas suka kacau tu..



SIMILAR POSTS