Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

Assalamualaikum

Haiii korangggg… tak lama lagi anak bujang Dilah dah nak masuk 2 tahun tau… Paling senang nak ingat sebab time tu GST baru dilaksanakan… so senang cakap Fattah Anas ni kira Baby GST la.. haha GST bermula 1 April 2015 dan Fattah Anas pula lahir 2 April 2015.. Proses kelahiran Fattah Anas pun sangat mudah.. sampai hospital dah bukak 10cm.. memang shock jugak la Dilah time tu…  hahaha... kalau nak tau cerita kelahiran Fattah Anas boleh tengok SINI

So sempena nak menyambut ulang tahun FATTAH ANAS yg ke- 2 tahun ni, Dilah nak buat Giveaway.. Giveaway ni akan berlangsung bermula hari ini sehingga 2 April 2017. InsyaAllah, kalau sempat 7 April Dilah akan umumkan pemenang. [kalau sempat ya.. huhu]


Syarat-syarat  Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

1. Wajib follow blog ini.. www.ceriteraibu.com
2. Wajib LIKE Facebook Nor Afdilah Lias  dan Little Bambam
3. Wajib follow Instagram Afdilah17 dan Little Bambam17
4. Buat 1 entry mengenai giveaway ini di blog korang dan letakkan banner di atas di dalam entry tersebut serta backlink kan ke entry ini..
5. Tinggalkan link entry diruangan komen di bawah.

Terdapat 3 hadiah menanti  pemenang bertuah. Pemenang akan dipilih menggunakan secara random.
1 x  Pocoyo and Friends
1 x Robocar Poli
1 x 3D Animal Card 

Bilangan hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan dari rakan-rakan blogger melebihi 30 org..
So korang ajak la rakan-rakan korang join sekali supaya bilangan hadiah akan ditambah lagi.. hehe

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway
[ 23 March - 9 April 2017 ]

Good Luck uollsssssssss!!

[Senarai Peserta]

Update : Giveaway ini telah dilanjutkan sehingga 9 April 2017. 


SIMILAR POSTS

Peserta Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway


Assalamualaikum

1st sekali Dilah nak ucapkan terima kasih banyak2 pada rakan2 blogger yg sudi join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway ni.. Dilah risau jugak takut tak de siapa yg nak join giveaway ni pada mulanya..  tapi nasib baik ada.. hehe... thanks tauuu...

2nd Dilah nak bagitau yg giveaway ni akan dilanjutkan sehingga 9 April 2017.. sebab nak buat dalam masa seminggu je macam kejap sangat kan.. lagipun dengan keadaan Fattah Anas yg tak sihat sekarang ni takut Dilah tak sempat nak bw ke blog peserta semua.. [maaf ya.. memang Dilah belum sempat nak bw lagi...] dah la line internet ni teruk sangat skrg ni... so better kita panjangkan masa giveaway ni...

Fattah Anas kena air panas kat taska semalam.. kalau ada masa Dilah akan share pasal ni nantii... Korang doakan Fattah Anas cepat sembuh nya...


Berikut adalah senarai peserta yg dah join Giveaway ni.. korang boleh check nama korang ya.. kalau Dilah ada tertinggal, boleh bagitau ya...



So siapa2 yg belum join jom la joinnnn.... biar meriah sikit giveaway ni...
Klik link bawah ni untuk join giveaway ya..

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway


SIMILAR POSTS

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco


Assalamualaikum

Hai korannnggg... selamat bekerja semula setelah bercuti 4 hari.. ehhh.. tu Dilah la yg cuti 4 hari.. hahaha... sbb Johor kan cuti hari Khamis lepas.. so saje la extend cuti ari Jumaat tu...

Ok.. arini Dilah nak join Giveaway dari IgShop Luv.sweetchoco pulak... tengok makanan sedap2 pulakkkk.. terliorrr ai tauuu.. hehe

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
Klik banner untuk join

Syarat Untuk Join:-

1. Follow Blog Elsaalicious
2. Follow instagram Shaidatul Aireen *akan dicheck
3. Follow instashop Luv.SweetChoco atau klik butang follow di sidebar *akan dicheck
4. Buat entry tajuknya "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"
5. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini
6. WAJIB DAN SANGAT PERLU tambahkan juga di dalam entry anda username instagram anda dan e-mel anda yang aktif! Elsa akan followback menggunakan instagram Shaidatul Aireen dan e-mel untuk Elsa hubungi anda akan datang
7. Setelah selesai, publish dan tinggalkan link entri penyertaan anda di ruangan komen bawah ini ye.
Jom kawan-kawan join giveaway dari  IgShop @luv.sweetchoco ni...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Korang dah join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway dari Dilah takkkk??
Sape belum join cepat2 join ya.... kalau ramai yg join Dilah akan tambah hadiah.. hope ramai la yg join... sedihhhh takde sape nak join giveaway kite tauuuu.... sobbbbb....

http://www.ceriteraibu.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html

Klik banner untuk join ya.. 
TQ korang2 yg sentiasa support Dilahhhh... muahhhh...
 



SIMILAR POSTS

Harga Serendah RM1 di Lazada 5th Birthday Sale!!!



Assalamualaikum


Akhirnyaaaaa... hari yang ditunggu-tunggu telah tibaaaaaaaaaaaaa.... bermula hari ini 22 March - 24 March 2017 berlangsung la Lazada Birthday Sale secara besar-besaran... Diskaun harga gila-gila sehingga 90% tauuuu... Lazada bagi harga giler2 murahhhhhhh kat korang semuaaaa.... [maaf la sebab Dilah cakap 'giler-giler' ni banyak kali] hahahhaha..... sebab Lazada Malaysia betul2 buat giler kali ni.. hahaha


Dah la Lazada bagi harga kawww2 punya murahhh.. dah tu ada peluang menang Giveaway Holiday pulak tu bila korang shopping kat Lazada masa sale ni.. memang  bonus berganda-ganda la kalau menang niiii.. jimat banyakkkkkkkkkkkkkkk korannggg....


http://www.lazada.com.my/birthday-sale/?offer_id=7203&affiliate_id=153085&offer_name=MY+Birthday+2017+_153404&affiliate_name=http%3A%2F%2Fwww.ceriteraibu.com%2F&transaction_id=1028cf3a98b311fb421e1c5b500c9e&offer_ref=_xxmo0000000at0000&aff_source=

 Tawaran harga giler-gilerrr murah skrg ni tau.. tengok tu, harga serendah RM1 tuuuu... baik korang cepat2 grab.. kalau lambat sold out dah nanti... mop tu murah murah sangat tuuuu... less 88% tuuu.. banyakkk lagi offer yang best-best tauuu.. korang boleh tengok kat link ni --> Lazada Birthday Sale







Kalau korang nak beli baju budak-budak yg cantik-cantik korang boleh tengok kat link ni   banyak baju girl dan boy yg cantic-cantik tauuuu.. boleh la beli untuk pakai raya nanti.. kalau biasa harga ratus-ratussss tapi skrg dah tinggal puluh-puluh jer tauuuu… best kannnn.. tau-tau nanti penuh jer kat wishlist tu.. hahaha… xpe.. sebelum checkout tu filter lagi ye… haha

Ehhh... banyak lagi la barang yg best2.. dari barangan bayi dan kanak-kanak, alat perkakasan rumah.. alatan elektrik.. pakaian dan lain-lain lagi.. semua ada diskaun sehingga 90%.. jangan tunggu lama-lama tau.. sale ni cuma 3 hari jer.. kalau lambat gigit jari la korang nanti.. hahaha

Dah pegi usha Lazada skrg!! Dilah pun nak usha jugak ni.. hehehe Selamat Bershopping uollssss...





SIMILAR POSTS