WW73 :: Fattah Anas Warded @KPJ Johor


Assalamualaikum




Bersiaran pagi ni dari KPJ Jalan Abdul Samad JB. Fattah Anas demam panas on off sejak last week. So smlm bawak gi hospital ni.. dan result blood test ada jangkitan kuman.. InsyaAllah nanti Dilah share lebih detail ye..




SIMILAR POSTS

Promosi September Steam Iron Philips


Assalamualaikum

Baru hari ni sempat nak update Promosi Bulan September ni..

Bulan ni ada promosi istimewa untuk Steam Iron Phillips a.k.a Iron Magic. Kenapa orang panggil IRON MAGIK? 



KEISTIMEWAAN PHLILIPS CARE AQUA IRON

● Tiada pelaras suhu - auto detect jenis fabrik, dari linen, kapas, sutera dan pelbagai lagi jenis fabrik. 
- tiada lagi masalah baju terbakar, tudung terbakar. Nak gosok baju batik, tudung/baju berbatu tiada lagi masalah.. 

● Tekanan stim sehingga 5.8bar membolehkan pakaian digosok dgn pantas. 
- menggosok baju menjadi lebih cepat, menjimatkan masa dan elektrik. Boleh gosok 2,3 lapis sekali gosok. 

● Sistem anti kerak yg mudah dikesan. 
- tidak meninggalkan kerak pada tapak iron. 

● Auto off sekiranya iron terlupa untuk di'off' kan. 
- Jika terlupa untuk off iron pun tiada masalah. Safety dan menjimatkan elektrik.

Bersaiz XXL, tangki air 2.5L
- antara saiz iron yg terbesar dipasaran. mudah, jimat dan selamat. 


Nak tau promosi untuk bulan September ni??

- Boleh 5x bayar secara ansuran. 
(1st payment terus dapat iron.)
- FREE Iron board
- FREE Iron board cover
- FREE Postage

Hahhh.. best takkk?? 1st payment dah boleh dapat iron terus. tak payah tunggu habis bayar baru dapat iron.. lagi best sebab ada banyak FREE gift tuuuu.. best kannn...

Tapiiii.. kalau korang masih rasa berat lagi nak bayar 5 kali, korang boleh jer join kutu iron philips ni, boleh 10x bayar.. Dilah ada buat group jugak.. tapi kalau join kutu ni dapat iron ikut turn la.. cepat masuk nama dapat la turn awal-awal. kalau lambat masuk nama dapat la hujung2. First come first serve gituuu..

Next Dilah nak tunjuk video masa demo pada customer. 



video

Iron uniform kerja yg tebal mcm baju technician/nurse. Sekali iron depan belakang licin.

video

video

Iron tudung dan baju kurung yg berbatu. Tak perlu terbalikkan baju untuk iron pada side yg takde batu tau.. korang iron jer tempat berbatu tu xde masalah.. rasa smooth jer..

Hebat kannnn.. tu sebab la orang yg dah guna iron ni rasa berbaloi sangat2 walaupun beli harga mahal. Senang, cepat dan menjimat kan.. 

Kini, suami pun rajin iron baju sendiri.. anak-anak sekolah pun boleh iron sendiri. secara tak langsung dah mengurangkan beban kerja isteri / ibu kannnn... hehe..

So kalau korang nak jugak boleh whatsapp Dilah terus ya..

Whatsapp : 012-7275531 (DILAH)

SIMILAR POSTS

Aktiviti Menarik Sempena 5th Brick-versary Legoland Malaysia


Assalamualaikum



Tahun ini genap 5tahun penubuhan Legoland Malaysia.  Oleh itu bermula 15 Aug- 30 Sept 2017 ni, Legoland Malaysia menyambut anniversary mereka yg ke 5 tahun. Bersempena 5th- Brick-versary ni,  terdapat pelbagai aktiviti menarik sepanjang bulan September ni di Legoland Malaysia. Anak-anak pun teruja dengan aktiviti yg diadakan.. Nanti Dilah cerita lebih detail aktiviti yg ada ye..


Pelbagai aktiviti menarik menanti pengunjung Legoland sepanjang bulan September ini. Kalau korang pergi Legoland ni, jangan lepaskan peluang untuk join aktiviti2 mereka ni nanti.. Pasti anak-anak pun enjoy kan..

Power Dance Tutorial [The Beginning]
Daily: 9.50 am - 10.00 am

Building Our Giant Birthday Cake [The Beginning]
Daily: 10.00 am - 6.00 pm

Speed Building Challenge [LEGO City Stage Holding Area]
Daily: 11.30 am, 1.30 pm, 4.30 pm
Weekend, Public and School Holiday: 5.30 pm

Jumbo Minifigure Trade [The Beginning]
Daily: 10.00 am - 10.30 am, 12.00 pm - 12.30 pm, 2.00 pm - 2.30 pm, 4.00 pm - 4.30 pm
Weekend, Public & School Holidays: 5.30 pm - 6.30 pm

Spot The Minifigure - I Love Legoland [Park Wide]
Daily: 10.00 am - 6.00 pm

Brick-Dance Parade [LEGO City]
Daily: 3.45 pm

Character Dance Show [LEGO Star Wars Miniland]
Weekend, Public & School Holidays: 4.00 pm

Awesome Parade [The Beginning]
Weekend, Public & School Holidays: 6.30 pm

THE BIG PARTY [The Beginning]
15, 16, 17 Sept: 6.00 pm - 6.45 pm

Selain daripada aktiviti yg diadakan di Legoland, sempena 5th Brick-versary ni juga Legoland Malaysia mengadakan promosi untuk pembelian tiket Legoland Themepark dan Legoland Waterpark.



1- PROMOSI DI MATTA FAIR dengan DISKAUN SEHINGGA 50%
-Nikmati 12 bulan kemasukkan tanpa had ke LEGOLAND theme park dengan harga RM195
-Beli tiket sehari serendah RM 115
-Pakej keluarga di Hotel Legoland dengan penjimatan sebanyak 30 % .Nikmati satu malam penginapan di Hotel LEGOLAND termasuk sarapan pagi dan dapatkan dua hari  kombo tiket untuk 5 orang.

2 SUPER DUPER DEAL
-Semua penduduk Johor boleh mendapatkan special pass untuk tiket sehari seperti di bawah ini

Awesome pass
Super duper Flash Deal untuk kanak-kanak dan dewasa -RM 195

Premium Annual Pass
Super duper Flash Deal untuk kanak-kanak dan dewasa -RM 295
mengikut terma dan syarat ye.
 
 Kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai aktiviti dan apa-apa yang berkaitan dengan Legoland ni korang boleh rujuk link di bawah ye..


  Instagram: @legolandmalaysia

SIMILAR POSTS

GIVEAWAY BLOG BYCIKRENEX


Assalamualaikum

Hai korang.. jom join giveaway dari Cik Renex ni..

http://renex89.blogspot.my/2017/08/giveaway-blog-bycikrenex.html

Klik banner untuk join.


SIMILAR POSTS