Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

Assalamualaikum

Haiii korangggg… tak lama lagi anak bujang Dilah dah nak masuk 2 tahun tau… Paling senang nak ingat sebab time tu GST baru dilaksanakan… so senang cakap Fattah Anas ni kira Baby GST la.. haha GST bermula 1 April 2015 dan Fattah Anas pula lahir 2 April 2015.. Proses kelahiran Fattah Anas pun sangat mudah.. sampai hospital dah bukak 10cm.. memang shock jugak la Dilah time tu…  hahaha... kalau nak tau cerita kelahiran Fattah Anas boleh tengok SINI

So sempena nak menyambut ulang tahun FATTAH ANAS yg ke- 2 tahun ni, Dilah nak buat Giveaway.. Giveaway ni akan berlangsung bermula hari ini sehingga 2 April 2017. InsyaAllah, kalau sempat 7 April Dilah akan umumkan pemenang. [kalau sempat ya.. huhu]


Syarat-syarat  Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

1. Wajib follow blog ini.. www.ceriteraibu.com
2. Wajib LIKE Facebook Nor Afdilah Lias  dan Little Bambam
3. Wajib follow Instagram Afdilah17 dan Little Bambam17
4. Buat 1 entry mengenai giveaway ini di blog korang dan letakkan banner di atas di dalam entry tersebut serta backlink kan ke entry ini..
5. Tinggalkan link entry diruangan komen di bawah.

Terdapat 3 hadiah menanti  pemenang bertuah. Pemenang akan dipilih menggunakan secara random.
1 x  Pocoyo and Friends
1 x Robocar Poli
1 x 3D Animal Card 

Bilangan hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan dari rakan-rakan blogger melebihi 30 org..
So korang ajak la rakan-rakan korang join sekali supaya bilangan hadiah akan ditambah lagi.. hehe

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway
[ 23 March - 2 April 2017 ]

Good Luck uollsssssssss!!

SIMILAR POSTS

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco


Assalamualaikum

Hai korannnggg... selamat bekerja semula setelah bercuti 4 hari.. ehhh.. tu Dilah la yg cuti 4 hari.. hahaha... sbb Johor kan cuti hari Khamis lepas.. so saje la extend cuti ari Jumaat tu...

Ok.. arini Dilah nak join Giveaway dari IgShop Luv.sweetchoco pulak... tengok makanan sedap2 pulakkkk.. terliorrr ai tauuu.. hehe

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html
Klik banner untuk join

Syarat Untuk Join:-

1. Follow Blog Elsaalicious
2. Follow instagram Shaidatul Aireen *akan dicheck
3. Follow instashop Luv.SweetChoco atau klik butang follow di sidebar *akan dicheck
4. Buat entry tajuknya "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"
5. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini
6. WAJIB DAN SANGAT PERLU tambahkan juga di dalam entry anda username instagram anda dan e-mel anda yang aktif! Elsa akan followback menggunakan instagram Shaidatul Aireen dan e-mel untuk Elsa hubungi anda akan datang
7. Setelah selesai, publish dan tinggalkan link entri penyertaan anda di ruangan komen bawah ini ye.
Jom kawan-kawan join giveaway dari  IgShop @luv.sweetchoco ni...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Korang dah join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway dari Dilah takkkk??
Sape belum join cepat2 join ya.... kalau ramai yg join Dilah akan tambah hadiah.. hope ramai la yg join... sedihhhh takde sape nak join giveaway kite tauuuu.... sobbbbb....

http://www.ceriteraibu.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html

Klik banner untuk join ya.. 
TQ korang2 yg sentiasa support Dilahhhh... muahhhh...
 



SIMILAR POSTS

Harga Serendah RM1 di Lazada 5th Birthday Sale!!!



Assalamualaikum


Akhirnyaaaaa... hari yang ditunggu-tunggu telah tibaaaaaaaaaaaaa.... bermula hari ini 22 March - 24 March 2017 berlangsung la Lazada Birthday Sale secara besar-besaran... Diskaun harga gila-gila sehingga 90% tauuuu... Lazada bagi harga giler2 murahhhhhhh kat korang semuaaaa.... [maaf la sebab Dilah cakap 'giler-giler' ni banyak kali] hahahhaha..... sebab Lazada Malaysia betul2 buat giler kali ni.. hahaha


Dah la Lazada bagi harga kawww2 punya murahhh.. dah tu ada peluang menang Giveaway Holiday pulak tu bila korang shopping kat Lazada masa sale ni.. memang  bonus berganda-ganda la kalau menang niiii.. jimat banyakkkkkkkkkkkkkkk korannggg....


http://www.lazada.com.my/birthday-sale/?offer_id=7203&affiliate_id=153085&offer_name=MY+Birthday+2017+_153404&affiliate_name=http%3A%2F%2Fwww.ceriteraibu.com%2F&transaction_id=1028cf3a98b311fb421e1c5b500c9e&offer_ref=_xxmo0000000at0000&aff_source=

 Tawaran harga giler-gilerrr murah skrg ni tau.. tengok tu, harga serendah RM1 tuuuu... baik korang cepat2 grab.. kalau lambat sold out dah nanti... mop tu murah murah sangat tuuuu... less 88% tuuu.. banyakkk lagi offer yang best-best tauuu.. korang boleh tengok kat link ni --> Lazada Birthday Sale







Kalau korang nak beli baju budak-budak yg cantik-cantik korang boleh tengok kat link ni   banyak baju girl dan boy yg cantic-cantik tauuuu.. boleh la beli untuk pakai raya nanti.. kalau biasa harga ratus-ratussss tapi skrg dah tinggal puluh-puluh jer tauuuu… best kannnn.. tau-tau nanti penuh jer kat wishlist tu.. hahaha… xpe.. sebelum checkout tu filter lagi ye… haha

Ehhh... banyak lagi la barang yg best2.. dari barangan bayi dan kanak-kanak, alat perkakasan rumah.. alatan elektrik.. pakaian dan lain-lain lagi.. semua ada diskaun sehingga 90%.. jangan tunggu lama-lama tau.. sale ni cuma 3 hari jer.. kalau lambat gigit jari la korang nanti.. hahaha

Dah pegi usha Lazada skrg!! Dilah pun nak usha jugak ni.. hehehe Selamat Bershopping uollssss...





SIMILAR POSTS

Lazada Surprise Box Memang Awesome!!!


Assalamualaikum


Hai koranggggg.. Dilah tengah happy sangat-sangat ni... sebabbbbb barang yg ditunggu-tunggu dah sampai.. memang surprise sangat la... Berdebar-debar nak tau nak tau apa barang yg surprise sangat dari Lazada ni.. bila tengok masing-masing share makin tak sabar rasanya tau... yela, surprise box ni Dilah baru sampai hari ni.. so bila sampai rumah jer terus Dilah la unbox.. hahaha...


Korang tengok la... bestnya barang2 yg Dilah dapat ni.. Lazada ni memang awesome la... macam tau-tau jer Dilah ni ada anak kecik.. semua barang boleh guna untuk anak-anak kannn..

Ok.. meh kita review satu2 barang yg ada dalam box ni..


Baby Porridge Cooker (KHIND)
Senang la nak masak bubur baby lepas ni.. hehe


Blouse and Poney Eyelet with Softnet Skirt (PONEY)
Cantikkkk sangattt kan baju dan  skirt ni.. bergaya la anak dara tu nanti... macam princess pulak kann... hehe

Yg ni buat masa skrg Dilah x boleh guna lagi.. nampak gaya mcm kena tambah askar lagi baru boleh guna ni.. hahaha...

Baby Wipes (HUGGIES)
Baby wipes ni memang benda wajib kena ada dlm beg.. yela, ada anak kecik ni memang kena standby je ngan wet tissue.. senang nak bersihkan diorg kalau mkn comot ke, berhingus ke.. hihi

Nourishing Skin Cream (HIMALAYA)
Skin cream ni Dilah tak pernah guna.. ni peluang Dilah la utk try.. ramai cakap produk Himalaya ni bagus.. mesti cuba nanti.. hihi

Personalised 6x6 Mini Square Softcover (PHOTOBOOK)
Dah lama Dilah teringin nak buat photobook utk abadikan memori tentang anak2.. cuma malas jer nak buat.. haha.. tapi bila Lazada dah bagi ni dah kira wajib utk buat ni.. hehe

Diapers (GOON FRIEND)
Diapers ni Dilah tak pernah try lagi untuk anak2.. so boleh la bagi fattah anas try.. size pun mmg sedang elok dapat size M dan L.. 

Notebook Bottle
Yang pulak dah ada yg booked.. sape lagi kalau bukan Ayah Wan.. bila dia nampak ni cepat2 jer dia cakap dia nak.. ehh.. abg faris pun siap cakap ni dia punya tau.. hahaha.. berebut la koranggggg...

Body wash carrie Junior ni memang Dilah guna utk anak2 kat rumah ni.. Dilah suka sangat sebab bau wangi sangat tauuu... budak2 pun suka jugak sbb bau mcm gula2.. memang fav 1 rumah la ni..

Ni la 10 barang yg dapat dalam #LazadaSurpri5eBox dari Lazada Malaysia.. best kannn... kalau korang nak beli barang macam ni jugak boleh beli masa Lazada 5th Birthday Sale pada 22-24 Mar ni.. lagi 2 hari jer lagi... Diskaun sehingga 90% tauuuu.. so jangan lepaskan peluang ni.. boleh la buat persediaan untuk raya nanti.. dapat beli dgn harga yg muraahhhh.. jimat banyakkkk.. lagi2 baju cantik2 tu kannn.. boleh la masukkan dalam wishlist dulu.. time sale nanti boleh terus beli.. hihi..

TQ Lazada Malaysia untuk Surprise Box yg super awesome ni...
Happy 5th Birthday Lazada..
Semoga Lazada terus maju..



  

 

SIMILAR POSTS