Weekend yg happening..

September 30, 2012
           Assalamualaikum semua.. weekend kali ni terasa sekejap jer.. mana tak nye, banyak perkara yg perlu disetelkan sebelum bersalin.. ...
Weekend yg happening.. Weekend yg happening.. Reviewed by Dilah on September 30, 2012 Rating: 5

JJCM : Dinner di Hutan Bandar

September 29, 2012
             Hi.. selamat malam.. 2 hari lepas aku terbaca kat 1 blog ni citer pasal makan2 chicken chop murah.. terus aku teringat kat 1 t...
JJCM : Dinner di Hutan Bandar JJCM : Dinner di Hutan Bandar Reviewed by Dilah on September 29, 2012 Rating: 5

HSA atau HSI?

September 27, 2012
              Hai.. entry arini adalah kesinambungan dari apa yg aku citer semalam.. pasal aku gi check up kat HSA.. Nak dijadikan cerita, s...
HSA atau HSI? HSA atau HSI? Reviewed by Dilah on September 27, 2012 Rating: 5

Boleh try bersalin normal..

September 26, 2012
        Assalamualaikum.. ni entry ke-2 aku untuk hari ni.. juz nak apdet pasal appointment aku ngan doktor pakar kat HSA tadi.. kalau ikutk...
Boleh try bersalin normal.. Boleh try bersalin normal.. Reviewed by Dilah on September 26, 2012 Rating: 5

Breastfeeding : Mimpi yang best!!

September 26, 2012
            Hai.. pagi ni aku xleh tido gara2 si kakak diyana asyik terjaga jer tadi.. pastu pulak time tdo tadi dapat mimpi best.. terus x ...
Breastfeeding : Mimpi yang best!! Breastfeeding : Mimpi yang best!! Reviewed by Dilah on September 26, 2012 Rating: 5

Review : Burger Samurai..

September 25, 2012
            Hi.. assalamualaikum korang.. arini nak apdet sikit jer.. tadi sebelum kuar lunch, aku ngan opismate aku ni duk discuss la nak p...
Review : Burger Samurai.. Review : Burger Samurai.. Reviewed by Dilah on September 25, 2012 Rating: 5

Keperluan @ kehendak?

September 24, 2012
            Hai.. ape benda yg perlu & nak sgt ni? saje jer nak bagi gempaq sikit.. padahal xde benda pun.. haha.. juz sempat ke nak gi...
Keperluan @ kehendak? Keperluan @ kehendak? Reviewed by Dilah on September 24, 2012 Rating: 5

Karnival Nusajaya

September 23, 2012
  Hi.. Selamat petang semua..            Mesti ramai dah tau semalam & hari ni ada karnival Nusajaya kan kat JB.. sure tau kan, kat...
Karnival Nusajaya Karnival Nusajaya Reviewed by Dilah on September 23, 2012 Rating: 5

Cuti-cuti Malaysia 2013

September 21, 2012
Hai.. assalamualaikum..           Korang tau tak pasal Air Asia ada wat promotion skrg ni? travel untuk next year 2013 punye.. banyak des...
Cuti-cuti Malaysia 2013 Cuti-cuti Malaysia 2013 Reviewed by Dilah on September 21, 2012 Rating: 5

Check up 36 weeks ++

September 20, 2012
Hi..assalamualaikum..        Pagi tadi ada check up kat KK. Before kul 8 aku dah terpacak kat depan klinik tu.. konon2nye nak jadi org yg...
Check up 36 weeks ++ Check up 36 weeks ++ Reviewed by Dilah on September 20, 2012 Rating: 5

Aksi Kakak Diyana..

September 18, 2012
Hai.. assalamualaikum semua..          Jumpe lagi.. tetiba mcm rajin lak arini nak apdet blog sampai 2x kan.. bukan apa, lepas apdet blog...
Aksi Kakak Diyana.. Aksi Kakak Diyana.. Reviewed by Dilah on September 18, 2012 Rating: 5

Weekend yang memenatkan..

September 18, 2012
Hai..assalamualaikum..          Best nye dapat cuti 3 ari kan.. mcm malas jer nak g keje arini kan.. tuesday blues.. hahaha.. (ada ke tu...
Weekend yang memenatkan.. Weekend yang memenatkan.. Reviewed by Dilah on September 18, 2012 Rating: 5

@35 weeks..

September 13, 2012
Hai.. assalamualaikum..              Arini saye genap 35weeks.. rasa cuak dan berdebar2 pun ada.. kalau ikut due date 13 oct, kira sebu...
@35 weeks.. @35 weeks.. Reviewed by Dilah on September 13, 2012 Rating: 5

Lavender Homestay

September 12, 2012
Hai.. assalamualaikum..             Sebelum ni asyik citer pasal pregnant jer kan.. tapi kali ni nak citer pasal homestay lak.. lagi2 dah...
Lavender Homestay Lavender Homestay Reviewed by Dilah on September 12, 2012 Rating: 5
Powered by Blogger.