Jalan2 cari makan

Review : Burger Samurai..

September 25, 2012 Ibu Dilah 0 Comments

            Hi.. assalamualaikum korang.. arini nak apdet sikit jer.. tadi sebelum kuar lunch, aku ngan opismate aku ni duk discuss la nak pi makan mana arini.. tetiba dia sendiri mencadang kan gi makan McD sebab dia nak release tension asyik duk pk pasal keje & pasal majlis kawen dia yg dah makin dekat.. aku pun ok jer la.. lagi2 teringat McD kan ada bege baru, bege samurai tu.. so boleh la try makan bege tu kan.. ntah sedap ke tak rasanye.. mana la tau kan, sok lusa aku dah terberanak, sempat ler merasa bege tu kan..

Tu dia.. burger samurai ngan ayam McD..

            Dah makan bege tu tadi kan.. so, apa rasanye?? emm.. pada pendapat aku la kan, xdela best sgt pun bege ni.. lebih kurang sama ngan double cheese burger or beef2 bege mcd yg lain jer.. bezanya juz sos dia tu je la.. tu pun pada aku x sedap sgt sbb manis.. bagi aku la, orang lain punye citarasa mungkin lain kan.. sebabnye aku memang x suke makanan yg manis2 ni.. tak baik tuk kesihatan.. chewwahh...

Tengok tu.. bukan main semangat lagi aku makan McD.. buruk betul perangai kan.. haha..
        Okla, tu je review aku untuk burger samurai.. kalau korang rasa best & suka, sila2 la makan lagi yer.. hajat aku dah tercapai setakat nak merasa jer.. at least kalau org ckp diorg suke makan bege samurai tu, aku dah merasa la kan.. ok, sekian.. terima kasih.. bye..

You Might Also Like

0 comments: