Yess!! Yesss!! Parcel dah sampai..

September 06, 2012

          Semalam baru saye sibuk2 cite pasal parcel yg ditunggu x sampai2 kan.. Tada.. Arini dah dapat dah parcel tu.. Actually parcel tu dah sampai smlm rupanye.. Tp ada kat receptionist.. Guard yg anta bg kat recep tu.. Pastu recep tu lak baru arini call saye bgtau ada barang tu saye.. sabo je la, kite ni punye la tunggu kot2 kurier tu call bgtau barang dah sampai dari smlm lagi.. ghupe2nye barang dah sampai tp x dibgtau.. sabo je la kan...


 Ni la box yg dah sampai tu..

Barang2 breastfeeding & nursing utk ibu..

           Semua ni saye order dari  One Baby World.. Nape saye pilih untuk beli dari OBW ni?? Sbb kalau beli package breastpump dari OBW ni, kita boleh dpt byk hadiah percuma.. tu yg saye suke..hihihi.. Actualy bukan pasal free gift je, tp sbb harganye murah.. kalau beli kat tempat lain Medela Swing breastpump tuk 1 set tu je harganya dah RM799 tp kalau kat OBW ni dgn harga yg sama leh dpt barang lain lagi mcm yg kat bawah ni.. dan yg penting skali warranty tuk motor pump tu ada 1thn start dari due date kita (for ibu2 yg lom bersalin lagi la..).. tp tuk ibu2 yg dah deliver tu warranty dia start dari kita beli pam tu la..

OK..ni package medela swing yg saye beli ..


 1) Breastpump medela swing 1 set.. ada bottle 1 biji, adapter, corong, tiub & puting..

pam ni ringan sgt compare to my spectra3.. dah la berat, besar lak tu.. apa pun S3 tu dah byk berjasa kat saya & baby.. pasni S3 guna kat umah jer pulak..


 2) Autumnz Cooler bag..
Beg ni leh muat tuk pam skali + storage bottle..

 3) Autumnz ice pack (3 pack)

icepack jenis ni mmg x penah try lagi.. ok kot rasanye..


 4) Autumnz Nursing Bra - 1 pce

Dalam package ni ada 1 pce je tp saye beli lagi 1 nursing bra tu dgn cara PWP..


5) Autumnz storage bottle - 8 pcs (free 2 bottle + 5 pcs ziplock plastic bag storage)

saya tambah order beli 4 pcs bottle storage with PWP price..

Dengan pembelian package pam ni saya boleh PWP dengan harga only RM35;
1) 1 pc Autumnz Nursing Bra - worth RM39.90
2) 4 bottles of Autumnz Milk Storage bottles - worth RM16.90

Yang ni lak free gift tuk package pam ni;

 1) 1 unit Drying rack - worth RM39.90

 2) 4 pcs Washable breastpad - worth RM12.90

 3) 1 pc Receiving Blanket - worth RM15.90
4) RM10 One Baby World voucher

So, total saya dapat jimat beli package ni adalah RM236.40
banyak kan kite save ngan package ni..

Yang ni lak side order, 2in1 maternity and nursing blouse.. lagi satu saye beli nursing inner.. 

Total2 sume barang yg diorder ni RM932.80.. Wahh!! dekat 1k saye spend duit tuk beli brg2 ni sume kan.. xpe, yg penting saye puas hati.. 1st time beli brg byk ni..  bkn slalu kan.. tuk kegunaan saya & baby gak kan..

Okla.. ni je citer pasal parcel yg ditunggu2.. nanti saye update citer saye g check up kat KK tuk 34w k..da...

You Might Also Like

0 komen