Breastfeeding : Tandem Nursing

October 30, 2012
              Hai.. arini aku nak berkongsi citer pasal tandem nursing.. skrg ni aku kerap wat tandem nursing si kakak ngan si adik faris.. ...
Breastfeeding : Tandem Nursing Breastfeeding : Tandem Nursing Reviewed by Dilah on October 30, 2012 Rating: 5

Ole-ole dari Langkawi

October 27, 2012
            Hai.. selamat hari raya aidiladha... dah lama rasenye x apdet blog ni.. lately ni bz skit.. pastu line maxis kat umah tu pun ben...
Ole-ole dari Langkawi Ole-ole dari Langkawi Reviewed by Dilah on October 27, 2012 Rating: 5
Pengalaman bersalin Faris Zakwan Part II Pengalaman bersalin Faris Zakwan Part II Reviewed by Dilah on October 21, 2012 Rating: 5

Day 12 : Tali pusat dah tanggal!!

October 19, 2012
             Hai.. tali pusat baby Faris dah tanggal dah semalam.. kira lambat gak la tanggal.. Dulu kakak Diyana dalam 8 hari kalau x silap...
Day 12 : Tali pusat dah tanggal!! Day 12 : Tali pusat dah tanggal!! Reviewed by Dilah on October 19, 2012 Rating: 5
Pengalaman bersalin Faris Zakwan Part I Pengalaman bersalin Faris Zakwan Part I Reviewed by Dilah on October 18, 2012 Rating: 5

Breastfeeding : Permulaan yg baik..

October 17, 2012
              Hai.. arini aku nak kongsi kegumbiraan aku ngan semua.. ape dia tuh? emm.. smlm merupakan hari pertama aku start mengepam susu...
Breastfeeding : Permulaan yg baik.. Breastfeeding : Permulaan yg baik.. Reviewed by Dilah on October 17, 2012 Rating: 5

Berpantang di rumah sendiri

October 16, 2012
             Setelah seminggu berpantang di rumah MIL, hari ahad lepas kitorg pun balik ke rumah sendiri.. iyela, kesian kat hubby kena trav...
Berpantang di rumah sendiri Berpantang di rumah sendiri Reviewed by Dilah on October 16, 2012 Rating: 5
Powered by Blogger.