Aktiviti bersama family

Ole-ole dari Langkawi

October 27, 2012 Ibu Dilah 2 Comments

            Hai.. selamat hari raya aidiladha... dah lama rasenye x apdet blog ni.. lately ni bz skit.. pastu line maxis kat umah tu pun bengong sikit.. slow giler.. tu yg jadi malas nak apdet tu.. 

            Raye haji ni kitorg balik beraya kat melaka.. pastu maybe stay seminggu dua kat umah mak ni.. tp en suami ckp "seminggu je dah ler, kalau lamer2 nanti kang kakak rindu kat ayah pulak.." ecehhh...cehhh.. kakak rindu kat ayah ke ayah yg rindu kat kitorg nanti? hehe... malu ler tu nak ngaku.. dalam hati ada taman.. huhu.. 

            Balik beraya kali puas dapat makan coklat.. last week mak & abah aku pegi holiday + seminar kat Langkawi.. tu yg balik bwk coklat.. so, kitorg adik beradik dpt ler bahagian masing2.. mak bagi sama rata.. adil dan saksama kan.. huhu..

 Ni la sebahagian dari coklat yg kitorg dapat..

 Tiramisu White brand Jasper's

 Almond Chocolate - Vochelle

 Ferrero Rocher

 Coklat Daim

           Yang ni lak coklat campur2 dari mcm2 brand ada.. 
mak dah siap bg sama rata.. huhu

           Ada lagi Kinder Bueno tapi x sempat nak amik gambau dah kena ngap dah.. huhu.. dah makan byk coklat tetiba baru aku terpikir, "orang dalam pantang boleh ker makan coklat ek?" huhu.. boleh kot kan.. mak aku x cakap pape lak.. xpela, makan coklat wat hati riang, bila happy jer susu pun mesti bertambah kan.. huhu..

          Okla, tu je apdet arini, hari raye semalam xde amik gambau pun.. huhu

You Might Also Like

2 comments:

  1. Baru nak tanya.dlm pantang..blh makan coklat ye?hehe..

    ReplyDelete
  2. tula pasal.. sedap jer saye makan coklat.. tp baru makan kinder bueno tu je la.. yg lain2 lom mkn lagi.. risau gak kalau mkn byk2.. huhu..

    ReplyDelete