Sambal tumis udang dan sayur campur

November 29, 2012
               Hai.. bersiaran lagi di petang2 yg mendung kat jb ni.. alhamdulillah.. arini dapat siap masak awal sikit sbb anak2 tak meraga...
Sambal tumis udang dan sayur campur Sambal tumis udang dan sayur campur Reviewed by Dilah on November 29, 2012 Rating: 5

Kuching oh kuching..

November 28, 2012
            Hai.. bangun2 pagi ni terpikir apa sudah jadi dengan planning cuti-cuti malaysia my family untuk pegi holiday next year? Ni fami...
Kuching oh kuching.. Kuching oh kuching.. Reviewed by Dilah on November 28, 2012 Rating: 5
Breastfeeding : Deep freezer oh deep freezer.. Breastfeeding : Deep freezer oh deep freezer.. Reviewed by Dilah on November 27, 2012 Rating: 5

Main deko-deko bilik kakak

November 26, 2012
               Entry ringkas arini, juz nak share gambar kakak main deko-deko bilik dia.. kebetulan semalam beli pampers adik dapat free ...
Main deko-deko bilik kakak Main deko-deko bilik kakak Reviewed by Dilah on November 26, 2012 Rating: 5

Tok Mak dan Burger Bakar

November 26, 2012
            Hari minggu kitorg anak beranak keluar jalan2 lagi.. destinasi pertama yg kami pegi adalah rumah baby sitter kakak diyana yg dul...
Tok Mak dan Burger Bakar Tok Mak dan Burger Bakar Reviewed by Dilah on November 26, 2012 Rating: 5

Hadiah besday Kakak Diyana

November 24, 2012
                  Kali ni nak citer pasal hadiah besday untuk si kakak diyana.. besday kakak dah nak dekat sebulan dah baru aku sempat bagi...
Hadiah besday Kakak Diyana Hadiah besday Kakak Diyana Reviewed by Dilah on November 24, 2012 Rating: 5
Ikan Siakap masak sweet sour for dinner Ikan Siakap masak sweet sour for dinner Reviewed by Dilah on November 24, 2012 Rating: 5
Baby Faris dah pandai isap susu guna botol Baby Faris dah pandai isap susu guna botol Reviewed by Dilah on November 23, 2012 Rating: 5

Resepi : Ayam masak tiram halia

November 20, 2012
Assalamualaikum                          Ni citer pasal 2 hari lepas.. Menu untuk lunch ahad adalah ayam masak tiram halia.. Haha...
Resepi : Ayam masak tiram halia Resepi : Ayam masak tiram halia Reviewed by Dilah on November 20, 2012 Rating: 5

Yeahh!! arini habis pantang!!

November 19, 2012
            Hai.. assalamualaikum.. arini merupakan hari terakhir aku berpantang.. berpantang ler sgt kan.. hahaha.. biasa la kan, bila berp...
Yeahh!! arini habis pantang!! Yeahh!! arini habis pantang!! Reviewed by Dilah on November 19, 2012 Rating: 5

Lunch arini

November 17, 2012
Post paling ringkas dan padat.. juz nak share menu lunch arini.. pasti terangkat....
Lunch arini Lunch arini Reviewed by Dilah on November 17, 2012 Rating: 5
Tips : Penyediaan membawa susu perahan semasa travel Tips : Penyediaan membawa susu perahan semasa travel Reviewed by Dilah on November 16, 2012 Rating: 5

Breastfeeding : Rekod terbaekkkk...

November 16, 2012
              Hai.. dah bape hari x apdet belog ni.. bz memanjang.. huhu.. bukan bz ape pun, sebenarnye xde masa nak beronline sbb 2,3 har...
Breastfeeding : Rekod terbaekkkk... Breastfeeding : Rekod terbaekkkk... Reviewed by Dilah on November 16, 2012 Rating: 5

Sambut besday Kakak Diyana

November 12, 2012
            Sementara semua org tgh terbongkang tu, boleh la aku apdet belog malam ni.. Nak citer pasal kitorg celebrate besday kakak diyana...
Sambut besday Kakak Diyana Sambut besday Kakak Diyana Reviewed by Dilah on November 12, 2012 Rating: 5

Dah balik umah sendiri..

November 11, 2012
         Hai.. arini aku dah balik umah sendiri dah.. kitorg bertolak kul 11 pagi dari melaka.. sampai JB kul 1.20.. pastu siap2 beli makana...
Dah balik umah sendiri.. Dah balik umah sendiri.. Reviewed by Dilah on November 11, 2012 Rating: 5

Supplement

November 09, 2012
             Semasa dalam berpantang ni, aku telah mengambil supplement sebagai makanan tambahan.. Maklum la, pada masa2 tertentu aku langsu...
Supplement Supplement Reviewed by Dilah on November 09, 2012 Rating: 5

Hadiah untuk Baby Faris

November 08, 2012
Hi.. selamat petang.. tgh boring2 tadi aku duk belek2 gambar dlm lappy ni..  tetiba terjumpe la gambar2 ni.. Ni adalah antara hadiah yg k...
Hadiah untuk Baby Faris Hadiah untuk Baby Faris Reviewed by Dilah on November 08, 2012 Rating: 5
Powered by Blogger.