Dah balik umah sendiri..

November 11, 2012

         Hai.. arini aku dah balik umah sendiri dah.. kitorg bertolak kul 11 pagi dari melaka.. sampai JB kul 1.20.. pastu siap2 beli makanan.. tapau jer..

        Sampai umah, hubby angkat semua barang masuk umah.. pastu kitorg makan lunch.. lepas tu aku terus bf faris.. tp faris kejap2 dia nak nanges.. dia rasa gelisah sgt.. bila bf pun tgk gaya mcm x puas ada, asyik gaduh ngan cik B jer.. jap2 tukar sebelah.. aku dah jadi pening dah.. 

        Ni 1st time faris meragam mcm tu.. dia kembung perut ke? aku pun x pasti.. dah salinkan pampers.. dah letak minyak kat perut dia, urut2.. kadang2 ok kadang2 x.. berlarutan sampai ke magrib.. dalam kul 6 ptg aku dah mandi kan dia.. pastu aku bf dia lagi.. lama2 baru dia tertdo.. 

       Aku lak ptg tu dah start selsema.. bf faris sambil duduk sampai tertdo.. penat & letih sgt..
mlm ni dah start bersin2 lak.. mintak2 jgn la demam ke ape lak.. sok start bertiga duk kat umah.. kalau aku x sihat susah la nanti..

       Okla, tu je apdet arini.. nanti aku nak share pasal mcmana aku bawak stok ebm ke jb..k, gud nite.. bye..

You Might Also Like

2 komen

  1. Get well soon ye kak..sy ni masih xtau cmna la nk uruskan rumah lepas ada baby ni..sy sendiri pun x terurus..

    ReplyDelete
  2. Tq fifi.. tula, skrg pun risau gak ni.. boleh ke nak handle semuanye.. aritu si kakak anta umah BS ok lagi.. tp skrg ni dah x anta dah.. tu yg risau..

    ReplyDelete