Kakak Diyana

Hadiah besday Kakak Diyana

November 24, 2012 Ibu Dilah 2 Comments

                  Kali ni nak citer pasal hadiah besday untuk si kakak diyana.. besday kakak dah nak dekat sebulan dah baru aku sempat bagi hadiah.. xpela kan kakak, asal kan ibu dah bagi kan.. kalau aku x bagi pun bukan dia tau.. kecik lagi kan.. huhu..

                  Actually dah lama aku terpikir nak bagi hadiah ni memandangkan kakak ni suke la ngaco tab and hp orang jer.. masa balik kampung aritu asyik berebut notebook ngan auntie2 ngan ibu jer.. ngan bunda & tok bah pun dia berebut jugak.. bunda & tok bah nak wat keje, dia lak sibuk nak main game jer.. kalau auntie & cik su balik, dia mintak hp diorg lak.. dia cakap "kakak nak gi bird" padahal main angry bird tu kejap jer.. 

                 Kalau ikutkan hati memang la aku x nak manjakan anak2 dengan barang2 mcm ni.. xnak la terikut2 ngan trend zaman skrg ni, bagi anak2 benda ni.. lagipun aku sendiri pun xde benda ni... boleh tahan nafsu dari nak membeli nye dulu.. tapi sebab anak boleh lak aku terbeli jugak kan.. hiihi.. xpe, kire ibu pun ada saham jugak la kan kat hadiah ni, kite sharing ye kakak.. hehehe..

 Hadiah untuk kakak - tablet kanak2 
(kanak2 punye pun dah mcm untuk org dewasa punye tau..)

                Ni la hadiah untuk kakak diyana.. mini tablet.. yg murah2 punye jer.. RM299.. kalau beli mahal2 baik ibu yg guna, kang x pasal2 baru seminggu dua guna dah jahanam, melopong jer la mulut ibu ko ni nanti.. hehehe..

               Jom layan aksi kakak diyana yang syok main game..

 Macam senyum terpaksa jer kakak..

 Tengah kemaruk main game..

 Main tekan jer.. konon2 nak amik gambar ayah ler tu..

              Ni la keje si kakak kecik sejak semalam.. main jer tanpa henti.. padahal bukannye reti main sgt..dia main tekan2 jer.. tau2 bila aku check banyak betul game yg dia bukak x tutup.. budak2 kan.. tengah kemaruk nak main.. maklum ler baru beli 2 hari lepas.. lagi seminggu dua nanti boring la dia..

            Okla.. tu jer.. faris dah nanges.. bye..

You Might Also Like

2 comments:

  1. Oh,memang ada yg kanak2 punya eh..xtau plak..

    ReplyDelete
  2. sebab jenis yg murah kira kanak2 punye la.. hihi.. tp kite org dewasa pun leh guna gak.. leh online skali..

    ReplyDelete