Faris Zakwan

Hadiah untuk Baby Faris

November 08, 2012 Ibu Dilah 2 Comments

Hi.. selamat petang.. tgh boring2 tadi aku duk belek2 gambar dlm lappy ni.. 
tetiba terjumpe la gambar2 ni.. Ni adalah antara hadiah yg kami terima untuk baby Faris.. ni jer hadiah yg sempat & rajin aku amik gambar.. 
yg lain ada yg x sempat amik gambar dah digunakan..

Ni hadiah dari family baby sitter kakak diyana.. trima kasih tok mak..

 Ni pulak hadiah baju dari Che Ngah (kakak aku)

Yang ni pulak dari Pak Long (abg aku)

Thanks pada kawan2 dan sedara mara yg sudi datang tengok baby Faris.. 
Pada  mereka yg bagi hadiah tu pun mekacih banyak2 yer..

Tetiba lak aku rajin apdet belog banyak kali kan arini.. 
bukan apa, sementara budak tecik 2 org tu tgh tdo, sempat la aku nak online jap.. 
nak tdo dah ptg lak kan, karang pening kepala pulak.. 
okla, tu jer.. malas nak bebel banyak2.. huhu..

k.bye..

You Might Also Like

2 comments:

  1. masa anak2 tidurlah yang paling sesuai untuk blogging. hihi.. kalau

    diorang tak tidur, mengidam nak blogging jerlah..

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe.. kadang2 duduk menyusukan baby sambil online jugak..

      Delete