Ikan Siakap masak sweet sour for dinner

November 24, 2012

                 Arini masak untuk lunch pun dah lambat.. kul 4 lebih baru start masak.. alamatnye dari lunch jadi dinner la pulak.. time masak pun kejap2 kena lari2 sebab baby faris bangun la, baby faris nanges la.. maka nyer siap masak pun dah pukul 5 lebih.. alang2 tunggu la en hubby ku pulang baru makan sama2..

 Ikan siakap masak masam manis.. 

Sayur campur kacang buncis + carrot + sosej..

             Hubby balik keje kul 6.40 tadi cepat2 ajak dia makan.. maklum ler dah lapau sgt.. dengan lauk yg menyelerakan, kitorang makan ler cepat2.. licinnn.. hahaha.. paling aku suke sbb en hubby ku puji sedaapppp.. kalau dia dah cakap sedap tu mmg sedap la sbb dia ni jenis cerewet sikit bab makan2 ni.. (kembang semangkuk aku..hihi) kalau aku takat x sedap sikit2 tu kira ok lagi, xdela komplen x sedap..

             Ok, tu jer.. jap lagi kitorang ada project baekkk punyaaa.. nanti aku apdet ye projek apa yg kitorg wat tu.. daa..
               

You Might Also Like

0 komen