Sambut besday Kakak Diyana

November 12, 2012

            Sementara semua org tgh terbongkang tu, boleh la aku apdet belog malam ni.. Nak citer pasal kitorg celebrate besday kakak diyana ari Sabtu lepas.. walaupun lambat sambut tapi tetap meriah.. semua org ada kecuali family che ngah..

            Sayang nyer time nak potong kek ni Kakak Diyana baru bangun tdo.. so dia moody la sikit.. bila disuruh potong kek tu seboleh2 dia x nak.. walaupun ayah dia dah pegangkan pisau tu pun dia still xnak gak.. amik gambo pun dia xnak jugak.. kalau x moody ni kompem hancur kek tu dia nak potong sendiri.. hikhikhik..

 Chocolate Cheese Rasberry Cake - Secret Recipe.. 
Sedap giler kek ni.. pasni kena cari resepi, leh blaja wat sendiri nanti..

 Kakak diyana ngan Kakak Sofiya.. 
ni jer la cucu pompuan Bunda Tok Bah.. 
Yang lain semuanya hero2..

 Kakak diyana xnak potong kek sendiri sbb dia tgh moody time tu..
Baru lepas bangun tdo.. terpaksa la ibu dia join sekaki potong kek tu.. huhu

 Ibu tolong potongkan ye..

           Selain dari makan kek, Bunda lak ada sponsor makan kfc.. semua ni gara2 si kakak ni asyik la sebut "ayam gureng  Bunda, ayam gureng lagi bunda.." huhu.. dia sebut mcm tu sebab bunyi sms kat hp bunda tu guna bunyi " ayam goreng.. ayam goreng.." petikan dari citer upin ipin.. kakak mmg suke betul.. pantang sms masuk hp bunda, dia mesti cepat2 bgtau kat bunda.. yg x tahan tu setiap kali dengar dia akan ckp "ayam gureng laie bunda.."
hahaha.. tu jer la yg dia dok ulang2..

 Kakak sofiya makan ayam..

            Kakak diyana pun sama.. ayam goreng lagi Bunda.. huhu..

             Kek dah potong tapi hadiah ibu x bagi pun kat kakak lagi kan.. bukan takat nak bagi, beli pun belum lagi.. hikhikhik.. aku planning cam nak beli kan kakak tab yg kecik yg murah2 jer tu.. skrg kan glamer benda alah tu.. dlm 3 rat ke 4 rat la bajetnyer.. 

            Reason aku nak beli benda alah ni sbb kakak suke kaco hp org, x kira la hp aku ke, ayah die ke, hp cik su ngan auntie dia pun dia suke kaco gak.. nak tau ape yg dia nak dr hp tu?? dia nak main game.. mula2 dia ckp nak main game, pastu bila aku dah bagi dia main tekan2 jer.. last2 dia call ntah sape2 ntah.. tu yg wat aku geram tu..

          Okla, tu je apdet pasal besday kakak.. adik faris ngan kakak dah bangun ler pulak.. x dan aku apdet pasal citer lain lak..

You Might Also Like

0 komen