Selamat Hari Jadi Kakak Diyana

November 02, 2012

           Hai.. selamat datang November.. Selamat tinggal Oktober yang memberikan banyak kenangan.. 1st entri untuk bulan ni.. sepatutnya entri ni wat semalam tp internet prob lak kat umah Bunda ni, so arini baru dpt stori mori.. hehehe..

           Semalam, 1 november adalah hari ulangtahun kakak diyana yg ke-2 tahun.. aku xde wat pape lagi untuk kakak smlm sbb ayah pun kak JB, yang ada kat umah ni cuma aku, Bunda, Tok Bah dan adik Faris.. aku plan ayah balik next week baru nak wat potong2 kek sikit..

          Sempena hari jadi kakak ni ibu doakan semoga kakak menjadi anak yg solehah, bijak, penyabar, berbudi pekerti mulia, hormat org tua, dengar cakap ibu dan ayah.. jangan nakal2 ye kakak.. jaga adik baik2..

          Jom kite layan sikit gambar kakak dari newborn sampai skrg ni..

Diyana pada hari ke 4..
 
 Diyana 1 bulan..
 
 Diyana 6 bulan..
 
 Diyana dan ibu - raya tahun lepas..
 
 Diyana dan ayah - raya tahun lepas..
 
Diyana
 
 Diyana pada usia 1 tahun 11 bulan 1 minggu..
 
           Skrg ni tgh penat melayan kakak yg tgh byk cakap.. gaya cakap pun dah mcm org tua.. hahaha.. Okla, tu je entri tuk arini, wasalam..

You Might Also Like

2 komen

  1. happy Birthday Kakak Diyana...nanti dah bsar jaga adik Faris taw...be a gud gurl okeh...

    ReplyDelete