Jamuan akhir tahun 2012

December 28, 2012
             Hai all.. arini merupakan hari terakhir aku bekerja dalam tahun 2012 sebab ari isnin nanti aku cuti.. syok nak balik kampung wo...
Jamuan akhir tahun 2012 Jamuan akhir tahun 2012 Reviewed by Dilah on December 28, 2012 Rating: 5
Anak2 terkunci dalam umah @ aku yg terkunci kat luar umah?? Anak2 terkunci dalam umah @ aku yg terkunci kat luar umah?? Reviewed by Dilah on December 27, 2012 Rating: 5

Aku nak balik kampung jugak!!!!!!

December 27, 2012
             Hai all.. weken ni aku planning nak balik kampung aku kat melaka.. dah bagitau hubby awal2 lagi.. dia cakap ok jer.. suke betu...
Aku nak balik kampung jugak!!!!!! Aku nak balik kampung jugak!!!!!! Reviewed by Dilah on December 27, 2012 Rating: 5

Legoland Part 2

December 25, 2012
             Hai all.. ada sape2 gi bercuti arini? maklum ler public holiday kan.. mana tau korang2 ada yg gi legoland ke kan bawak anak2 be...
Legoland Part 2 Legoland Part 2 Reviewed by Dilah on December 25, 2012 Rating: 5

Lagi hadiah untuk baby Faris

December 25, 2012
               Hai.. selamat malam semua.. last week baby faris dapat hadiah lagi.. hadiah dari opismate.. diorg collect duit ramai2.. pastu...
Lagi hadiah untuk baby Faris Lagi hadiah untuk baby Faris Reviewed by Dilah on December 25, 2012 Rating: 5
Breastfeeding : Stok ebm dan deep freezer.. Breastfeeding : Stok ebm dan deep freezer.. Reviewed by Dilah on December 24, 2012 Rating: 5

Legoland Part 1

December 21, 2012
            Hai.. salam jumaat semua.. kejap jer kan dah ari jumaat balik.. bestnye esok cuti.. yahoooo.. boleh rehat kat umah.. haha.. reha...
Legoland Part 1 Legoland Part 1 Reviewed by Dilah on December 21, 2012 Rating: 5
Powered by Blogger.