Budak kecik ni tak nak tido..

December 11, 2012

           Hai.. selamat malam semua.. dah lama beno aku x apdet belog ni kan.. sejak dah naik keje ni bz bebenor la.. stakat ni pun balik keje lom sempat masak lagi.. hubby tapau je makanan.. lom dpt tune lagi camne nak uruskan keje2 umah & masak time weekday ni.. maklum ler sejak dah ada dua anak ni, hampir x terurus umah aku bila balik keje.. ngan kakak yg meragam lagi.. adik x nak tido lagi.. ada masa nanti aku citer rutin harian aku k..

          Skrg ni pun apdet belog sbb baby faris x nak tido.. skali tgk cam dah tdo, tp bila aku tinggal kejap je dia dah merengek balik.. last2 aku bawak dia kuar bilik.. sambil tgk tv aku lipat baju.. tu pun sbb nak packing baju anak2 untuk dibawa ke rumah bb sitter esok.. baby faris lak dia x nanges bila dpt tgk tv..  

 Ni la dia budak kecit yg tak nak tido.. bukan main suke lagi bila bawak dia kuar dari bilik.. suke tgk tv la tu.. geram tul aku tgk dia cenyum2 tu.. grrrrr...

Budak mata sepet.. ikut sape la tu?

          Hai la anak.. pukul bape la adik nak tido ni? sok ibu nak keje syg.. cepat la tido..

Nota kaki : sehingga aku nak publish entry ni faris still x tido lagi..

You Might Also Like

0 komen