Aktiviti bersama family

Hari Jadi yg ke 29 tahun..

December 19, 2012 Ibu Dilah 4 Comments

             Hai.. selamat pagi semua.. pagi2 dah apdet belog kan.. hehehe.. actually aku dah taip semlm b4 balik keje, tapi x sempat abis sbb aku dah terkejar2 nak balik umah.. maka nya arini la baru dpt publish.. hehehe..

            Hari isnin aritu kan besday aku.. yang ke berapa?? emm.. dah tua dah aku.. dah 29tahun dah.. next year dah nak masuk 30 series dah.. Waaa.. mcm x caye je dah nak masuk 30 next year.. xpe2, aku still rasa muda lagi.. kan baru masuk 29tahun.. lambat lagi nak sammpai 30 tu.. hehehe.. feeling mcm muda lagi kan, padahal anak dah dua.. huhu..

           Aku ingatkan hubby aku xdela nak wat pape surprise sbb dia ckp dia balik keje lambat aritu.. lagipun hubby aku bukan la jenis yg romantik2 gitu.. so as usual aku balik keje terus amik anak2.. lepas tu terus balik umah.. sampai2 umah jer tengok2 kete hubby ada kat umah.. aikk??? dia cakap balik lambat tapi dia lak yg sampai dulu.. masuk je umah tgk hubby dah siap pakai baju cantik2.. amboi.. bukan main lagi dia ye.. dah siap2 ni nak ke mana pulak..

           Hubby cakap siap2 nak gi makan kat luar.. then nak gi cari hadiah besday aku.. wah.. hubby nak bagi aku hadiah la.. syoknyer.. ceh.. ceh.. ceh.. malu2 kucing aku bila dia ckp mcm tu.. miawww... hehe..

         Destinasi kitorg adalah jusco taman U.. Dah itu je shopping mall yg paling dekat.. lagi2 nak gi cari hadiah aku kan.. aku nak beli purse and handbag sbb purse aku dah buruk beno dah.. x sangka berjaya gak aku bagi hint kat hubby aritu.. hihi.. tp malangnya x jumpa yg berkenan di hati.. tambahan pulak ngan anak2 dah merengek2 kan, susah lak nak mencari.. last2 hubby cakap dia bagi duit la dulu nanti aku gi cari sendiri.. ok jugak tu.. hehehe..

       Lepas tu kitorg gi makan pizza pulak.. nak makan pizza yg baru tu, cheesy 7  Pop Tempura and Prawn.. wallah.. memang sedap.. tapi service kat pizza tu je yg teruk.. lambat sgt.. dah la ramai org.. sampai kitorg dah abis makan sup + roti tapi x sampai2 gak.. org yg meja2 sebelah2 aku tu pun sama gak.. siap dah susun pinggan yg diorg dah guna.. hampir 45minit tunggu baru dpt order kitorg tu.. lambat sgt kan.. sampai hubby aku dah nak tertdo dah time tu..

Memang sedap pizza ni sbb byk cheese.. wallaa...

              Hari isnin tu jugak aku dapat surprise kat opis.. dapat parcel besar.. member kat recep cakap aku dapat hadiah besday yg besar.. hahaha.. tergelak aku dengar.. sebenarnya xdela surprise pun, sbb nya parcel tu adalah barang yg aku order last week.. kebetulan pulak aku dpt time besday aku, konon2 nye cam hadiah besday la tu.. huhu.. dah besar2 ni xde sapa dah yg nak bagi hadiah.. huhu..

Amik feeling cam bukak hadiah besday.. hahaha..

Jeng.. jeng..jeng.. ni la hadiah nya.. barang faris..

           Ok, tu je la.. aku nak sambung wat keje ni.. nanti aku apdet pasal hadiah faris ni ye..

You Might Also Like

4 comments:

  1. Macam rissa punya gak.memang bguna sangat sterilizer n warmer ni utk sy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula.. sterilizer tu mmg sgt membantu.. warmer lom sempat try lagi.. weekend ni baru nak try.. nak letak kat umah bbsitter nanti..

      Delete
  2. Happy birthday ibu faris...alaa..belated laa..hehe..muda lagi..29thn dah ada 2 org anak..
    semoga dipnjgkan umur selalu n murah rezeki...aminnnnnnnnnnnnnnnn :)

    ReplyDelete