Faris Zakwan

Lagi hadiah untuk baby Faris

December 25, 2012 Ibu Dilah 0 Comments

               Hai.. selamat malam semua.. last week baby faris dapat hadiah lagi.. hadiah dari opismate.. diorg collect duit ramai2.. pastu diorg tanye aku nak apa.. actually aku pun x tau nak apa.. tapi bila pikir2 & tengok2 barang2 baby ada 2 barang yg bermain kat pikiran aku iaitu sterilizer dan warmer.. aku rasa penting jugak 2 barang ni.. warmer aku akan bawak ke umah bs dan sterilizer untuk kegunaan kat umah aku..

 Combo set warmer and sterilizer Little Bean.. ni sterilizer..

 Warmer little bean..

 Romper set..

             Balance duit beli combo set warmer and sterilizer tu aku belikan romper ni.. cantik.. siap ada stokin lagi.. Sebenarnya semua hadiah ni aku yg order online sendiri lepas naik keje aritu.. member aku bagi duit kat aku & minta aku beli sendiri sbb dia x sempat nak belikan.. so, lepas aku survey2, aku order online jer la.. senang sikit.. kebetulan pulak barang ni sampai betul2 time besday aku last week..  feeling cam hadiah untuk aku la tu.. hehe..

Toys from ex boss..

             Lagi satu hadiah dari ex boss aku.. kitorg panggil dia ni lady boss sbb dia ni satu2 nye boss pompuan dari Grange, Switzerland yg ditugaskan di sini.. tapi lepas raya aritu kitorg dah pecah kongsi dah.. huhu.. boss aku skrg ni kat grange.. xde dah duk sini.. so nak dijadikan citer sbb dulu aku penah duk under lady boss ni, so lepas aku naik aritu dia pun bagi la hadiah ni untuk baby faris..

            ok.. tu je citer pasal hadiah faris lagi.. thanks to all yg bagi hadiah kat faris..

You Might Also Like

0 comments: