Aktiviti bersama family,

Legoland Part 2

December 25, 2012 Ibu Dilah 0 Comments

             Hai all.. ada sape2 gi bercuti arini? maklum ler public holiday kan.. mana tau korang2 ada yg gi legoland ke kan bawak anak2 bercuti kat sana..

             Ok, sambung citer pasal family day kat legoland aritu.. nak tau citer sebelum ni kat sini, Legoland Part 1. Actualy time nak pegi legoland aritu kitorg laki bini dah setuju untuk round2 jer dulu dalam tu.. Sebab kitorg dah planning nak beli annual pass dah.. Lagi pun time tu ramai sgt org, kalau nak main2 game kat situ kena beratur panjang.. sape yg sanggup? Ngan anak2 kecik lagi.. x sanggup la aku nak Q panjang2 gitu.. so kitorg pun round2 je la.. meh kita layan gambar lagi..



Kakak diyana cukup teruja tgk alat muzik dlm kolam tu berbunyi sendiri.. hehehe..
 

Bape byk ler lego yg diorg gunakan untuk wat dinosour ni ek??
 

Dinosaur ni lagi besar..
 
Zirafah pun ada gak..
 
Tolongggg!!! aku kena makan ngan singa ni.. hihkhik...
 
Budak kecit ni sibuk jer nak tiru gaya aku tadi.. hehehe..
 
Main kat playground..
 
Satu2nya tempat yg kitorg main.. tu pun sbb xde org.. leh ler ajak kakak naik train kejap..
 
Mak budak ni pun sibuk nak naik gak.. aku sorg je org dewasa yg naik time ni.. hikhikhik..

Terpaksa ikut si kakak naik train.. kalau x dia xnak naik.. takut katanya.. hehehe

Baby faris ngan ayah tunggu ibu ngan kakak tgh naik train..

             Cuaca time tu kejap panas kejap mendung.. memang penat berjalan time tu, dah la x banyak tempat duduk.. kesian kat baby la jalan2 time panas kan.. tu sebab kitorg juz nak round2 je dulu, usha2 tempat.. next time dtg kita dah tau kan..

             Ok, ada sikit jer lagi citer pasal legoland ni.. kite sambung len kali ek.. tata..


 

You Might Also Like

0 comments: