Disney Series Toys Storage Rack

January 23, 2013


Bila dah ada anak kecik ni, rumah slalu jer bersepah ngan mainan budak2.. kadang2 pening kepala kan.. macam mana nak kemas menan diorg yg banyak2 tu.. kat mana nak simpan mainan tu? nak tau macamana nak kemas barang mainan anak2 tu? 

Storage rack ni mampu menyelesaikan masalah korang.. senang nak simpan dan sgt cantik kan.. kan.. senang nak asingkan barang menan anak2 ikut kategori.. mudah nak mencari balik nanti.. yg penting kemas dan cantik kan.. nak simpan pakaian pun boleh.. sape yg minat boleh order skrg..

Giraffe Storage Rack

Price : RM240 inc postage to WM
Normal price : RM450

 

Cantik kan.. nak lagi banyak ruang penyimpanan? 
Ada banyak lagi design - Thomas, Pooh, Cars, Mickey Mouse dan Princess.. 
semuanya cantik2 belaka.. pilih jangan x pilih.. hehehe..

 Storage Rack THOMAS

Price : RM280 RM270 inc postage to WM
Price : RM300 RM290 inc postage to EM

Measurement: 65*30*65cm


 Storage Rack Pooh, Cars, Mickey Mouse dan Princess

Price : RM280 RM270 inc postage to WM
Price : RM300 RM290 inc postage to EM
 

Measurement: 65*30*65cm 

Sape yg berminat boleh order skrg.. ready stock..
Contact no : 012-7275531 (Dilah)
or email : norafdilahlias@gmail.com

uPdaTeD : Less RM10 for Storage Rack Thomas, Pooh, Cars, Mickey Mouse dan Princess

You Might Also Like

4 komen

  1. Cantik sangat benda ni..tp mahal..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la fifi, barang cantik mesti mahal sikit.. hihi..tp kalau tgk market price lagi tutup mata.. hahaha..

      Delete
  2. hi nak tanya, ada lagi ke stock mickey mouse?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Storage rack mickey ni out of stock la dear.. sorry ye..

      Delete