Happy New Year 2013

January 02, 2013





         
            Hai all.. happy new year 2013!!! rasanya lom terlambat lagi kan untuk wish korang semua selamat tahun baru.. x sempat nak apdet belog smlm.. juz blogwalking jer.. so ni entry pertama untuk tahun ni..

           Bila tahun baru semua org citer pasal azam tahun baru kan.. apa azam tahun baru aku??? hmmm.. sebenarnya aku xde azam tahun baru tapi azam aku untuk setiap hari, azam setiap hari baru.. 

           Azam setiap hari baru aku adalah untuk menjadi yg lebih baik dari hari sebelumnya.. sentiasa nak improve diri ni untuk jadi yg lebih baik dlm pelbagai segi.. selain azam untuk diri sendiri dah tentu ada azam untuk family aku kan.. setiap hari aku berusaha untuk menjadi anak, isteri dan ibu yg terbaik untuk family aku..

          Semoga tahun 2013 ni akan memberi kebahagiaan, kegembiraan, kesihatan yg baik dan murah rezeki untuk kita semua.. aminn..

You Might Also Like

1 komen

  1. selamat tahun baru 2013! semoga apa yang dihajati dan diimpikan menjadi kenyataan.. yang penting, kesihatan diri dan keluarga sentiasa baik, barulah sentiasa senang hati :)

    ReplyDelete