Impian hampir menjadi kenyataan..

January 31, 2013

Hai uols.. aritu kan aku penah citer yg aku teringin cam nak bukak bisnes barang2 baby & mom or something yg berkaitan ngan design2 and deco2 sikit cam goodies.. niat tu memang dah lama terpendam jauh kat lubuk hati ku ni.. hehe.. alhamdulillah.. apa yg diimpikan hampir menjadi kenyataan..

Sebagai permulaan, aku akan menjual sikit2 baju2 & barang2 berkaitan baby & toddlers.. barang2 ni banyak aku amik dari member aku.. so x dapek la nak bagi discount banyak2 kan..

Pada sape yg ada facebook aku sure perasan punye yg aku dah start jual kat situ.. sape yg lom ada leh la add aku sebagai friend yer.. banyak baju2 baby & toddler kat fb aku tu.. kat belog ni pun aku ada tunjuk ritu kan barang2 yg pre-order.. korang leh tengok kat sini pre-order dan sini Storage Rack.

Memandang kan aku pun skrg still fully breastfeed my lil faris tu, aku sgt la obses ngan apa2 yg berkaitan ngan bf ni.. teruja aje nak baca info2 ke hape kan.. Coming soon aku nak jual barang2 yg berkaitan dengan breastfeeding pulak.. mcm breastmilk bottle storage dan beberapa item lagi.. semua barang dah order dah, tunggu barang sampai jer.. tunggu yer..

Bagi memudahkan keje aku dan xnak mencampur aduk kan antara bisnes ngan personal, aku akan bukak 1 akaun FB baru khas untuk bisnes ni.. baru la senang nak apdet2 barang kan.. nanti aku inform apa nama fb tu nanti ye.. jangan lupa LIKE yer nanti.. hehehe... kalau sempat malam ni aku wat..

Dengan adanya akaun FB ni nanti dan ala2 nak launching bisnes ni, aku akan ada kan promotion.. nak tau apa dia? tungguuuu... aku akan share kat sini jugak nanti.. Wait and see...

You Might Also Like

0 komen