My Biz

Little BamBam

February 15, 2013 Ibu Dilah 0 Comments


As salam readers.. Seperti yg telah dijanjikan sebelum ni, aku nak share pasal bisnes kecil-kecilan ku.. Kan aku cakap nak bukak satu account FB baru special untuk wat bisnes ni kan.. So, ni la nama page nya.. Little BamBam.. Jom like2 page ni..


Sempena page baru ni, nak wat promosi la sikit. Special untuk ibu2 yg menyusukan anak, ada special offer untuk korang..


Promosi 1


3 boxes only RM100 and free postage to WM and add RM3 for EM..

Ada 3 set bottle storage ;

1) Autumnz - B/milk Storage Bottles (10 btls) - Lilac Sweeties - 10 boxes
*FREE GIFTS*- Buy 8 bottles get 2 bottles & 5 pcs of
Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bags FREE
Normal Price : RM39.90/box

2) Autumnz - B/milk Storage Bottles (10 btls) -Blue Ellie - 10 boxes
*FREE GIFTS*- Buy 8 bottles get 2 bottles & 5 pcs of
Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bags FREE

Normal Price : RM39.90/box


3) Bumble Bee Breastmilk Storage Bottles ( BPA Free ) - 8pcs + Free 2pcs
Normal Price : RM38.90/box

Boleh pilih nak set yg mana satu.. nak campur setiap jenis 1 set pun boleh.. nak amik semua 3 set untuk 1 jenis pun boleh.. ikut sukahati korang nak pilih yg mana..


Promosi 2


Only RM50 for 5 boxes
Normal price : RM12.90/box
(save RM14.50)

Boleh pilih nak storage untuk 7oz semua or 12oz semua or campur2..

Autumnz - Double ZipLock Breastmilk Storage Bag (25 bags) *7oz*
Autumnz - Double ZipLock Breastmilk Storage Bag (25 bags) *12oz* 

Siapa2 yg berminat boleh call/sms/whatsapp  Dilah : 012-7275531

Selain dari produk penyusuan, ada juga jual barangan baby yg lain seperti baju, jumper, romper dsb.. tp banyak lagi yg x sempat nak upload..

Jemput2 la ke Little Bambam ya..
Happy shopping!!

You Might Also Like

0 comments: