Farewell opismate di Don Sushi

March 11, 2013


Morning uolls... monday datang lagi.. say no no no to monday blues ye.. hehe.. arini i x monday blues tp surver kat opis ni pulak yg problem.. apa keje pun xleh nak wat.. tu yg apdet belog ni jap.. hihik

Last friday merupakan hari terakhir opismate aku keje kat company ni.. hampir 3 thn bersama ngan dia, akhirnya dia ambil keputusan untuk tinggalkan company ni jugak.. xpela, itu yg terbaik untuk dia.. aku doakan dia berjaya di tempat baru..

Me and Nad

Kitorg sgt rapat sbb kitorg ni antara bunga2 yg berada dalam bidang engineering kat opis ni.. so for sure la lebih memahami each other kan.. susah senang kami bersama.. tempat meluahkan perasaan pun iye jugak.. hehehe.. aku dah merangkap kaunselor aka penasihat peribadi dye ler pulak.. hihi.. ala.. biasa la sesame pompuan kan, senang ler sikit nak bercerita kan.. hehehe

So last friday kitorg kuar makan bersama opismate yg lain jugak.. Makan kat Don Sushi dekat Carefour.. ni 2nd time aku makan kat sini.. 1st time aritu aku makan ramen tp kali ni aku nak makan nasik pulak sbbnye aku ni memang fail makan benda yg panas2 sgt ni.. x tahan panas.. hahaha.. boleh melecur lidah aku.. kalau byk masa boleh ler tunggu sejuk sikit.. tp masa sejam jer kan.. better amik yg senang nak makan..

Jom cuci mata tengok apa yg kitorg makan.. hahaha.. jahats kan aku..

Salmon Teppayaki and Chicken - aku punye.. hihi

 
Yang aku x sure ape nama set dye.. hihi..

 
Ni nad punye.. Salmon gak..

 
Fresh Salmon.. aku x berani nak rasa.. huhu

Sedih betul.. makanan aku paling last sekali sampai.. tu yg sebuk amik gambau jer.. nasib baik order nasik je, kalau order ramen2 mesti aku kena tinggal.. hahaha..

 


Nampak gemoks lak.. hihi... 3 0f us..
 
Me, Nad and kak lin.. Nad dah mcm adik kami sbb dia paling muda.. To Nad, gudluck kat tempat baru.. jaga diri leklok k.. ada pape contact akak.. hope, hubungan kite xkan terputus lepas ni ye.. sayang korang semua..
 
Notakakiku : pesanan tu untuk nad kalau dye ada baca blog aku.. kadang2 dia ada bukak jugak kots.. hihi

 

You Might Also Like

2 komen

  1. sedap ke makanan nasi2an tu. Xpenah try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap lor.. nasik tu rasa nasik la.. ikan salmon rasa ikan.. ayam rasa ayam.. xde rasa yg pelik2 pun.. hahaha..

      Delete