Instagram.. oh instagram..

March 05, 2013


Orang lain dah berkurun dah ber'instagram' ni.. aku baru la ni nak join.. hahaha.. better late than never kan.. at least aku dapat gak ber instagram skrg ni kan..hahaha

Al maklum ler, sblm ni pakai hp cikai2 jer... pastu lepas hubby bg hadiah hp canggih sikit pun tp xde internet pulak.. skrg ni dah ada hp baru yg lagi canggih sikit baru ler nak kepoh2 blajo instagram2.. tu pun sbb beli hp skali ngan pakej internet.. kalo x, x kose aku nak blajo... la ni dalam toilet pun leh surf internet.. hahaha..

Sekarang sibuk duk blaja ngan member2 n adik2.. asyik kena marah je bila x tau.. maaf ye, saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.. hehehe

 


Pasni makin banyak ler gambau anak2 yg aku upload.. besa ler, ibu dia ni low profile.. glamerkan anak2 jer.. jadi model untuk ibu.. hikhikhik..

okla.. tu je entry pendek untuk arini.. dah nak balik keje baru sempat nak apdet.... tata..

You Might Also Like

0 komen