Mom & Baby Expo at JB

March 21, 2013


Mom and Baby expo datang lagi.. bertempat di Danga City Mall esok sehingga hari ahad ni (22~24 March 2013). Jom ramai2 kite terjah baby expo ni.. bukannya slalu wat kat JB ni kan.. setahun hanya 2 kali jer, bulan mac dan bulan oktober.

Tapi this year ada 3 kali, 22-24 March, 28-30 June dan 27-29 September..


As usual, sebelum pegi pasti kan list down dulu apa yg korang nak beli dan survey.. jangan rambang mata lak nanti.. semua tengok nak beli.. hehehe..

Ni antara barang yg akan disebey and dibeli kalau harganya murah;

1) Pampers --> untuk adik dan kakak.
2) Barang mandian dan keperluan yg lain --> Shower foam, wet tissue (if ok beli sikit jer sbb adik pun dah besar, x banyak guna , bedak.
3) Baju anak2 - exspecially untuk adik.. nak carik baju lubang2..


 Booth Pureen mesti diterjah.. nak tengok offer wet tissue, toiletories and others.. tapi masa pegi yg last year punye xdela murah sgt.. huhu..

Pampers PETPET memang pilihan hatiku.. so kena serbu kalau ada booth ni.. hihi

Hurmmm.. agak2 nya kan kalau i nak pegi sendiri bawak anak2 i berdua tu boleh x i handle diorg ek?? Esok i cuti sbb babysitter anak2 ada hal, so kalau dapat gi esok lagi best sebab mesti x ramai  org lagi kan.. tapi tu la.. boleh ke nak handle budak2 berdua tu??

Last year dah cadang nak gi time bulan 10 tu.. tapi time tu dah dekat2 due.. memang dah agak cam tak boleh pegi.. skali memang betul, i bersalin betul2 time expo tu.. so dah terlepas nak pegi..


Kalau korang ada like FB Mom & Baby Expo, boleh la share kat wall korang pasal ni.. mana tau ada rezeki boleh menang TV ni.. best tuh..

So, apa lagi.. untuk org2 JB, please check ur schedule this weekend.. jangan lupa masukkan dalam list untuk gi serbu Mom & Baby Expo ni..

You Might Also Like

2 komen

  1. Replies
    1. Akak pun cam nak g esok.. kalau jadi boleh kita jumpa kat sana kan.. hihi

      Delete