Tukar babysitter lagi..

April 30, 2013
Semalam merupakan 1st day adik dan kakak di rumah babysitter baru.. Masuk kali ni dah 3 kali diorg terpaksa bertukar babysitter (BS).. Kesi...
Tukar babysitter lagi.. Tukar babysitter lagi.. Reviewed by Dilah on April 30, 2013 Rating: 5

JJCM # MaMaCHOPS PaPaGRILL

April 26, 2013
Salam jumaat semua.. lagi short entry di petang hari.. tghari tadi kami makan lunch di MaMa cHoP PaPa GriLL.. kebetulan opismate nak beli...
JJCM # MaMaCHOPS PaPaGRILL JJCM # MaMaCHOPS PaPaGRILL Reviewed by Dilah on April 26, 2013 Rating: 5

Tinggalkan tanda 'budak baik'

April 24, 2013
Sebelum ni kuku kaki nak tercabut.. dan dah digunting pun oleh doktor 2 minggu lepas.. ada citer kat sini.. kali ni kat dahi pulak.. C...
Tinggalkan tanda 'budak baik' Tinggalkan tanda 'budak baik' Reviewed by Dilah on April 24, 2013 Rating: 5

Faris dah boleh duduk!!

April 22, 2013
Short enrty sebelum balik kerja arini.. saje nak share perkembangan adik faris yg terbaru yang ibu teruja.. huhu.. Yeah!! Adik fari...
Faris dah boleh duduk!! Faris dah boleh duduk!! Reviewed by Dilah on April 22, 2013 Rating: 5

JJCM # Coffee Talk

April 19, 2013
Semenjak company berpindah ke Kulaijaya, setiap hari kami (merujuk kepada diriku dan opismate ku) akan pergi makan tengahari di tempat yg...
JJCM # Coffee Talk JJCM # Coffee Talk Reviewed by Dilah on April 19, 2013 Rating: 5

First Solid Food

April 18, 2013
Memandangkan adik faris dah masuk 6 bulan, ibu pun nak perkenalkan adik faris dengan makanan pejal.. Survey2 apa makanan pertama yg perlu...
First Solid Food First Solid Food Reviewed by Dilah on April 18, 2013 Rating: 5
WW14 # Anak siapakah ini??? WW14 # Anak siapakah ini??? Reviewed by Dilah on April 17, 2013 Rating: 5
JJCM # Shibam Hadramawt (Masakan Arab) JJCM # Shibam Hadramawt (Masakan Arab) Reviewed by Dilah on April 15, 2013 Rating: 5

Kuku kaki kakak dicabut

April 12, 2013
Salam jumaat semua.. cerita 2 minggu lepas masa balik kampung kat melaka.. time kat kampung kakak ada kawan, main ngan abg sepupu dye.. s...
Kuku kaki kakak dicabut Kuku kaki kakak dicabut Reviewed by Dilah on April 12, 2013 Rating: 5

Faris Zakwan 6 bulan

April 11, 2013
Lama betul x apdet belog ni.. fuhh..fuhh.. sawang sana sini dah.. hihi.. ala.. apdet ke idak xde sape yg perasan kan.. maklum ler, belog x...
Faris Zakwan 6 bulan Faris Zakwan 6 bulan Reviewed by Dilah on April 11, 2013 Rating: 5
WW13 # Kakak dan 'Adik' WW13 # Kakak dan 'Adik' Reviewed by Dilah on April 10, 2013 Rating: 5

My last day at HID..

April 05, 2013
Salam jumaat semua.. Hari ni merupakan hari terakhir aku di tempat kerja aku skrg ni.. lepas ni aku x kan datang ke sini lagi.. xkan lal...
My last day at HID.. My last day at HID.. Reviewed by Dilah on April 05, 2013 Rating: 5

Info # Pendaftaran Haji

April 03, 2013
Alhamdulillah.. semalam aku dah register nama untuk pegi menunaikan fardu haji.. korang dah register lom??? kalau lom, better gi register ...
Info # Pendaftaran Haji Info # Pendaftaran Haji Reviewed by Dilah on April 03, 2013 Rating: 5
JJCM # Heaven Buffet Steamboat & Grill JJCM # Heaven Buffet Steamboat & Grill Reviewed by Dilah on April 02, 2013 Rating: 5

Farewell di Don Sushi lagi

April 01, 2013
Hari isnin datang lagi..  permulaan hari baru, minggu baru dan bulan baru.. huawaa.. kejap jer dah masuk bulan April kan.. cepat tul ma...
Farewell di Don Sushi lagi Farewell di Don Sushi lagi Reviewed by Dilah on April 01, 2013 Rating: 5
Powered by Blogger.