Citer opis,

JJCM # MaMaCHOPS PaPaGRILL

April 26, 2013 Ibu Dilah 0 Comments


Salam jumaat semua.. lagi short entry di petang hari.. tghari tadi kami makan lunch di MaMa cHoP PaPa GriLL.. kebetulan opismate nak beli barang kat Gaint IOI Mall.. so lepas tu usha2 la nak makan tengahari kat mana..

Jalan-jalan cari makan.. ternampak la promosi kat MaMa ChOp PaPa GriLL.. so, apa lagi.. mari kita terjah.. wehhoooo...
^__^


Promotion ni akan bertukar setiap bulan.. aku pun baru jer tau.. dah lama dah tak gi makan kat MamaChop ni.. lebih 2 tahun ade kot.. huhu.. lama giler kan..


Kami order Black Pepper Chicken Chop.. harganya RM 8.90 sahaja.. Tengok tu, sos black pepper nya banyak kan.. Sedap memang sedap.. sos black pepper pun pekat..

Nama restoren : MaMaCHOPS PaPaGRILL
Lokasi : Giant IOI Mall, Bandar Putra, Kulaijaya.

Ok.. tu jer citer JJCM arini.. nak balik dah..
Happy weekend!!
^__^

You Might Also Like

0 comments: