Trip # 2nd Family Day 2013 Terengganu - Gambang (22 ~25/5/13) Part 1 Trip # 2nd Family Day 2013 Terengganu - Gambang (22 ~25/5/13) Part 1 Reviewed by Dilah on May 31, 2013 Rating: 5
WW17 # Sejuk perut ibu mengandungkan kakak Imani WW17 # Sejuk perut ibu mengandungkan kakak Imani Reviewed by Dilah on May 29, 2013 Rating: 5
Kakak dah pandai request untuk ambil gambar Kakak dah pandai request untuk ambil gambar Reviewed by Dilah on May 28, 2013 Rating: 5
Breastfeeding : Bila jadual mengepam dah ke laut.. Breastfeeding : Bila jadual mengepam dah ke laut.. Reviewed by Dilah on May 27, 2013 Rating: 5

Kakak dan Dora

May 21, 2013
Ahad lepas kitorg berjalan2 kat Plaza Angsana.. skrg UO tengah ada sale.. so, saje je la jalan2 kat sana.. biasanya kat luar pintu UO tu p...
Kakak dan Dora Kakak dan Dora Reviewed by Dilah on May 21, 2013 Rating: 5

Solid Food : Puree buah-buahan

May 20, 2013
Selamat hari isnin semua.. arini nak share macamana cara wat puree buah-buahan untuk si manja.. dah terperam lama dah.. faris dah 7 bulan ...
Solid Food : Puree buah-buahan Solid Food : Puree buah-buahan Reviewed by Dilah on May 20, 2013 Rating: 5

JJCM # Restoren Lapan Kati

May 17, 2013
Salam jumaat semua.. lately ni aku bz sikit.. tu yg jarang apdet blog.. ade org kesah ke aku apdet ke idok?? Ada ke org nak baca belog aku...
JJCM # Restoren Lapan Kati JJCM # Restoren Lapan Kati Reviewed by Dilah on May 17, 2013 Rating: 5

WW16 # Berkongsi bersama

May 15, 2013
Mereka berkongsi kasih sayang bersama.. Stroller pun dikongsi bersama.. Mereka lah kesayanganku.. Love -Ibu Dilah-
WW16 # Berkongsi bersama WW16 # Berkongsi bersama Reviewed by Dilah on May 15, 2013 Rating: 5

Masalah susah tidur malam

May 13, 2013
Selamat hari isnin korang.. korang monday blues tak arini?? aku bukan takat blues jer.. tapi kalo boleh nak baring jer kat opis ni.. nak ti...
Masalah susah tidur malam Masalah susah tidur malam Reviewed by Dilah on May 13, 2013 Rating: 5

Ibu Dilah & Ayah Wan

May 09, 2013
Kakak imani semakin petah bercakap skrg.. kadang2 mcm tak caye budak seusia 2thn setengah boleh cakap macam2.. dah terang percakapan dia.. ...
Ibu Dilah & Ayah Wan Ibu Dilah & Ayah Wan Reviewed by Dilah on May 09, 2013 Rating: 5
WW15 # Alhamdulillah.. masih murah rezeki WW15 # Alhamdulillah.. masih murah rezeki Reviewed by Dilah on May 08, 2013 Rating: 5

Faris dah 7 bulan

May 07, 2013
Alhamdulillah.. harini usia adik faris genap 7 bulan.. Adik dapat membesar dengan sihat.. lom penah demam atau batuk or sakit2 lain.. sels...
Faris dah 7 bulan Faris dah 7 bulan Reviewed by Dilah on May 07, 2013 Rating: 5

Selesai sudah PRU-13

May 06, 2013
Alhamdulillah.. selesai sudah PRU-13.. Apa pun keputusan nya, hidup perlu diteruskan.. kerja di opis perlu diselesaikan.. Harapan semo...
Selesai sudah PRU-13 Selesai sudah PRU-13 Reviewed by Dilah on May 06, 2013 Rating: 5

Rindu nak berkumpul bersama

May 03, 2013
Salam jumaat semua.. hari ni adalah hari yg semua org tunggu2 kan.. x sabar nak hari jumaat sebab esok cuti.. yeah!! Lagi tak sabar se...
Rindu nak berkumpul bersama Rindu nak berkumpul bersama Reviewed by Dilah on May 03, 2013 Rating: 5

Faris dah tumbuh gigi!!

May 02, 2013
Adik faris dah tumbuh gigi?? Iye.. adik dah tumbuh gigi dah.. Ibu perasan ada putih2 tu last week lagi.. awal minggu ni dah rasa lagi taja...
Faris dah tumbuh gigi!! Faris dah tumbuh gigi!! Reviewed by Dilah on May 02, 2013 Rating: 5
It's Giveaway Time by CREATIVE BY TWO It's Giveaway Time by CREATIVE BY TWO Reviewed by Dilah on May 01, 2013 Rating: 5
Powered by Blogger.