Kakak dah pandai request untuk ambil gambar

May 28, 2013


Niat di hati nak apdet belog pasal holiday ke t'ganu.. tapi baru taip sikit dah terbantut lak gara2 gambar yg x boleh nak upload.. tambahan pulak, entry tu mesti panjang berjela kan.. malas lak nak taip sbb byk keje.. huhu.. nanti la taip sikit2 ek.. dan yg pasti mesti ada part 1,2,3 dan 4.. tak boleh skali tulis jer.. citer panjang, gambar pun banyak kan.. tak mungkin sikit2 kan.. hihi..

So, skrg ni layan kan sikit gambar si kakak yg dah pandai request utk amik gambar dia.. lepas ibu up entry pasal kakak dan dora di sini, kakak ada perasan gambar Dora dye dalam hp ibu.. so dye request utk amik gambar dye ngan Dora lagi.. dan jugak 'adik' dye yg lagi besar dari dye tu.. hahaha


Yang pelik tu, kalo ngan 'adik beshar' dye tu boleh lak dye share comforter tu.. tapi ngan adik faris bukan main marah lagi kalo ibu selimutkan ngan comforter Dora dye.. ngan adik sendiri ko kedekut ye kakak!!! sabo jer la.. mcm2 betul peel budak2 ni kan.. hehe


As usual, kakak ni rasanya jenis yg nak perfect mcm ayah nye.. tak boleh comforter tu terlipat sikit pun dye akan betulkan balik.. dan kalo x boleh, dia akan marah dan bebel2.. lagi teruk dye jerit2.. sabo jer la.. bab jerit2 tu ntah ngikut perangai sapo la tu kan.. huhu

You Might Also Like

0 komen