Ohhh..anak bujang ayah!!

June 27, 2013
Anak bujang aku sekarang ni bukan main manja lagi.. walaupun dah pandai berdikari, dah pandai main2 sendiri tapi tetap nak ibu ayah dia ad...
Ohhh..anak bujang ayah!! Ohhh..anak bujang ayah!! Reviewed by Dilah on June 27, 2013 Rating: 5
Dapat jalan2 kat Jusco pun jadi la.. Dapat jalan2 kat Jusco pun jadi la.. Reviewed by Dilah on June 25, 2013 Rating: 5

Resepi : Jemput-jemput labu

June 24, 2013
Salam semua.. isnin datang lagi.. ramai tak yg cuti arini? daerah muar, melaka, selangor dan KL semua sekolah cuti arini kan.. semua ni g...
Resepi : Jemput-jemput labu Resepi : Jemput-jemput labu Reviewed by Dilah on June 24, 2013 Rating: 5
Breastfeeding : EBM utk adik Faris hampir penuh DF Breastfeeding : EBM utk adik Faris hampir penuh DF Reviewed by Dilah on June 21, 2013 Rating: 5

Jerebu di JB semakin teruk!!

June 21, 2013
Salam Jumaat semua.. Arini keadaan jerebu di Johor semakin teruk!! Sangat lah teruk!! Nampak berkabus jer kat sana sini.. Bukan ka...
Jerebu di JB semakin teruk!! Jerebu di JB semakin teruk!! Reviewed by Dilah on June 21, 2013 Rating: 5
WW19 # Kakak, kita nak order apa ni? WW19 # Kakak, kita nak order apa ni? Reviewed by Dilah on June 19, 2013 Rating: 5

Bila faris kena buli!!!

June 18, 2013
Hari ahad lepas semasa semua org dah tido, si kecik ni xnak tido.. maklum ler, dia baru bangun dari tido kan.. tak kan la nak tido lagi ka...
Bila faris kena buli!!! Bila faris kena buli!!! Reviewed by Dilah on June 18, 2013 Rating: 5
Trip # 2nd Family Day 2013 Terengganu - Kuantan / Bukit Gambang (22 ~25/5/13) Part 3 Trip # 2nd Family Day 2013 Terengganu - Kuantan / Bukit Gambang    (22 ~25/5/13) Part 3 Reviewed by Dilah on June 17, 2013 Rating: 5

Kakak Imani demam lagi

June 14, 2013
Dah nak balik keje semalam, babysitter call cakap badan kakak panas.. sudah!! demam datang lagi.. BS cakap lagi, patut pun dia senyap jer ...
Kakak Imani demam lagi Kakak  Imani demam lagi Reviewed by Dilah on June 14, 2013 Rating: 5
Anak korang penah wat cam ni tak?? Anak korang penah wat cam ni tak?? Reviewed by Dilah on June 14, 2013 Rating: 5
WW18 # Rambut baru WW18 # Rambut baru Reviewed by Dilah on June 12, 2013 Rating: 5

Encem boy dah 8 bulan

June 11, 2013
Alhamdulillah.. ari jumaat lepas genap usia adik Faris Zakwan 8 bulan.. sekejap jer anak ibu dah besar!! cepat tul masa berlalu.. rindu pu...
Encem boy dah 8 bulan Encem boy dah 8 bulan Reviewed by Dilah on June 11, 2013 Rating: 5

Jom main masak-masak!!

June 10, 2013
Hi.. morning uolls.. hari isnin datang lagi.. monday blues pun sama menjelma!! Huawaaaaaaaaa.. malasnye rasa nak keje arini.. lagi2 my pa...
Jom main masak-masak!! Jom main masak-masak!! Reviewed by Dilah on June 10, 2013 Rating: 5
Trip # 2nd Family Day 2013 Terengganu - Kuantan / Bukit Gambang (22 ~25/5/13) Part 2 Trip # 2nd Family Day 2013 Terengganu - Kuantan / Bukit Gambang    (22 ~25/5/13) Part 2 Reviewed by Dilah on June 06, 2013 Rating: 5

Dulu berdua.. kini berempat

June 05, 2013
Ahad lepas kitorg pegi hantar Tok Bah ke rumah Atok di Felda Ulu Tebrau.. Balik tu singgah tengok newborn baby my kazen pulak dekat Taman...
Dulu berdua.. kini berempat Dulu berdua.. kini berempat Reviewed by Dilah on June 05, 2013 Rating: 5

Penatnyer.. Jom cuci kereta!!

June 03, 2013
Morning semua.. Kejap jer dah masuk bulan June kan.. maknanya dah masuk setengah tahun 2013.. cepat jer kan masa berjalan skrg ni.. Welco...
Penatnyer.. Jom cuci kereta!! Penatnyer.. Jom cuci kereta!! Reviewed by Dilah on June 03, 2013 Rating: 5
Powered by Blogger.