Aktiviti bersama family,

Seronoknya budak-budak beraya..

August 21, 2013 Ibu Dilah 0 Comments


Assalamualaikum semua..

Arini nak citer pasal raya pulak.. walaupun tahun ni x banyak amik gambar raya, tp ada la jugak sikit2 gambar yg ada.. belas ehsan dari adik ku (auntie zaza) yg amik kan.. kadang2 aku yg paksa dia amik.. muahahaha... nasib la auntie oiii..

Ala.. lagipun auntie zaza kan penyayang.. memang suka budak2.. syg sgt kat anak buah-buahan dia semua kan.. mmg peveret dia duk amik gambar anak2 buah.. so, x jadi masalah la nak mintak tolong dia.. budak2 tu pun suka sgt kat auntie sbb auntie zaza rajin melayan diorg..

Jom layankan gambar2 yg ada..

Ni gambar masa 1st day raya.. kakak imani (kanan) dan kakak sofiya (kiri) - anak along.
kakak imani mmg suka sgt kat kakak sofiya.. apa kakak tu buat semua nak ikut.. kira geng la.. ni jela 2 org cucu perempuan bunda tokbah.. dan 2 org ni la yg paling kecoh.. (dah nama nya pompuan kan.. hehehe). umur diorg beza setahun jer.. kakak imani 3 thn dan kakak sopiya 4 thn.. sama tinggi, sama besar.. mcm kembar pulak.. hehehe

Ni pulak gambar ciksu (adik bongsu aku, tudung pink tu) dengan anak buah..
dari kiri : aiman (anak 1st along aku), kakak imani, sofiya, dan abg adam (anak 1st angah aku) 
Ni pulak gambar anak buah dengan auntie2 dan uncle..
yang pakai tudung tu auntie2  dan yg hujung skali baju merah ada no 8 tu uncle.. dah nak sebaya ngan anak buah kan.. dalam gambar ni hampir semua cucu bunda tokbah ada kecuali adik faris jer yg xde..

Abg Adam Maliq - baru 6 tahun tp mcm org dah sekolah rendah dah sebab tinggi dan besar..
Kakak Nur Diyana Imani - ayu bertudung..
Dhiya Nor Sofiya - pun ayu dan sopan bila bertudung..
Adik Faris Zakwan dengan tok mi..


Ibu dengan kakak imani, adik faris dan abg adam..

Abang adam ni antara fav abg yg kakak imani suka.. suka sebut nama dia.. suka main ngan abg adam.. tp kadang2 abg malas nak layan kakak imani sbb kakak banyak sgt cakap.. hehehe..

Okla.. tu je gambar raya budak2.. seronok kan jadi budak kecik.. x yah pikir apa, tau ajak mak ayah jalan raya jer.. hahaha..

You Might Also Like

0 comments: