Sedih.. adik faris tak nak minum susu ibu lagi.. Sedih.. adik faris tak nak minum susu ibu lagi.. Reviewed by Dilah on September 27, 2013 Rating: 5
Cooler box baru untuk adik faris Cooler box baru untuk adik faris Reviewed by Dilah on September 25, 2013 Rating: 5
Al kisah budak nak tumbuh gigi lagi.. Al kisah budak nak tumbuh gigi lagi.. Reviewed by Dilah on September 23, 2013 Rating: 5
Roti Lapis Daging Berkeju lagi.. Roti Lapis Daging Berkeju lagi.. Reviewed by Dilah on September 20, 2013 Rating: 5
Kakak imani dah boleh diajak solat bersama.. Kakak imani dah boleh diajak solat bersama.. Reviewed by Dilah on September 19, 2013 Rating: 5
Spaghetti Cabonara yg sgt mudah dan sedap!! Spaghetti Cabonara yg sgt mudah dan sedap!! Reviewed by Dilah on September 18, 2013 Rating: 5
WW20 # Bedtime story WW20 # Bedtime story Reviewed by Dilah on September 18, 2013 Rating: 5

Perjalanan yg tak dirancang..

September 17, 2013
Assalamualaikum.. Arini bermalas2an nak keje selepas melalui weekend yg panjang dan menyeronokkan.. pada awalnya, kitorg xde planning ...
Perjalanan yg tak dirancang.. Perjalanan yg tak dirancang.. Reviewed by Dilah on September 17, 2013 Rating: 5

Gaya kakak imani tido

September 13, 2013
Assalamualaikum semua.. Syoknye, arini dah ari jumaat.. ari last day keje.. esok dah cuti.. 3 hari lak tu.. Aku lom ada plan...
Gaya kakak imani tido Gaya kakak imani tido Reviewed by Dilah on September 13, 2013 Rating: 5

Jom Makan Besar!!

September 12, 2013
Assalamualaikum.. Hari selasa lepas, balik jer keje tgk asben ku mcm bad mood.. ada ler tu yg x kena.. tension2 bila apa yg dirancang ...
Jom Makan Besar!! Jom Makan Besar!! Reviewed by Dilah on September 12, 2013 Rating: 5
Bila kakak imani nak jadi baby balik... Bila kakak imani nak jadi baby balik... Reviewed by Dilah on September 11, 2013 Rating: 5

Faris Zakwan 11 months..

September 10, 2013
Assalamualaikum.. Hari Sabtu lepas bersamaan 7 Sept 2013, usia adik faris genap 11 bulan.. tinggal lagi sebulan jer adik faris nak set...
Faris Zakwan 11 months.. Faris Zakwan 11 months.. Reviewed by Dilah on September 10, 2013 Rating: 5

Breastfeeding # Susu 'PINK'??

September 09, 2013
Assalamualaikum semua.. Arini nak share citer pasal susu 'pink'.. Kejadian ni baru jer berlaku pagi tadi semasa sesi pertama m...
Breastfeeding # Susu 'PINK'?? Breastfeeding # Susu 'PINK'?? Reviewed by Dilah on September 09, 2013 Rating: 5

Ceritera Ibu # New header

September 06, 2013
Assalamualaikum.. Salam Jumaat semua.. tengok la, my belog ada header baru.. Shantek tak?? shantek tak? Hehehe.. Dah lama ra...
Ceritera Ibu # New header Ceritera Ibu # New header Reviewed by Dilah on September 06, 2013 Rating: 5
Powered by Blogger.