Cerita ibu

Ceritera Ibu # New header

September 06, 2013 Ibu Dilah 4 Comments


Assalamualaikum..

Salam Jumaat semua..
tengok la, my belog ada header baru..
Shantek tak?? shantek tak?
Hehehe..

Dah lama rasa nak tukar header ni..
nak letak gambar adik ngan kakak sekali..
konon2nye nak ler wat sendiri..
tp apakan daya...
penyakit MALAS ni kuat sgt..
hahaha..

Last2 niat dari awal tahun nak tukar,
sampai dah nak akhir tahun baru dapat tukar..
tu pun sebab tempah kat org..
Kalo org peknen, skrg ni tgh tunggu masa nak beranak je la..
hahaha...
dasat tak dasat lama nye kan..


TQ to ummi SUE yg buat kan header baru utk ibu dilah..
tantek kan.. shomel2 jer..
ada rainbow2 lagi tu..
^__^

Semalam kul 5 lebih order kat Ummi Sue,
kul 6 lebih sue dah reply email cakap dah siap..
cepat betul sue buat..
caya la...
tp baru pg ni tengok header tu,
sebab guna email address opis smlm..

Pape pun,
TQ so much ummi sue..
len kali boleh order lagi..
korang pun kalo nak order sempat lagi ni..


korang gi tengok kat belog ummi sue tu ada banyak lagi contoh yg shantek2..
tp mahap ler yer, xleh nak wat link ler pulak..
lately ni mmg laptop ni xleh nak wat link2 bagai..
x tau ler, laptop yg problem ke hape..
geram tul.. cam nak hentak2 jer laptop ni..

Mentang2 ler laptop company,
sukati aku jer nak hentak2 kan..
hahaha..
iye ler,
kalo laptop sendiri sayang woo..
ajer giler aku nak hentak kan..
hahaha..

tengok2.. aku dah mula melalut..
x leh ler terkeluar sikit dari topik,
panjang berjela aku duk merapu..
hahaha..
dasar mak nenek..
pot pet pot pet jer keje nya..
hahaha..

dah..
xmo cakap lagi..
ok
bye..


p/s : pasni kalo ada masa nak tukar template lak..
kalo ada masa la.. hehe

You Might Also Like

4 comments:

  1. tenkiuuuuuuuuuu sebab sudi order dengan sue

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome.. dah order watermark jugak.. tq umi sue..

      Delete
  2. Order jugak..watermark..sat je siap..hari tu order hari tu jgk siap..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak.. dilah pun dah order watermark jugak..kejap jer siap..

      Delete