WW 21 # Sweet memory

September 04, 2013


Assalamualaikum..

Malam tadi rasa hepi sangat sebab we all keluar makan kat luar..
[walaupun bukan la 1st time makan kat luar.. haha]
So, apa yg wat rasa hepi sgt malam tadi??
Sebab suasana kot kat tempat tu kot..

Kitorg pegi makan kat Secret Recepi malam tadi..
Walaupun niat dihati nak makan Kenny Rogers..
tp dekat Jusco Tmn U xde..
nak gi tempat lain malas sbb jauh sikit kan..
So pegi la Secret Recepi jer..
xpela.. lgpn dah lama x makan SR ni..

Suasana yg tenang dan x crowded..
[walaupun makanan sampai lambat sikit]
tp hati kami x panas..
sebabnye si ibu ni duk bizi mengambil gambar..
dengan pencahayaan dan view yg cantik..
memang sweet sgt dapat mengabadikan gambar bersama yg tersayang..
[hahaha.. ayat x bleh blah..]

Jom kita layan kan gambar2 yg sempat diambil ni..














Hah!! Sweet tak semua gambar2 ni??
Rasa sweet sangat kan..
Manja-manja gitu..
Macam wat photoshoot pulak..
Hahaha..
Tapi gambar me jer yg x berapa nak cantik..
Sebab mcm nampak tembam sgt pipi tu..
Hahaha..

Adik faris suka sgt makan cheesecake ni..
Bila lambat sikit suap, dia dah ketuk2 meja..
Hahaha..

Eh.. lupa lak nak up pic makanan kitorg..
Ni la yg kitorg order..
Macaroni cheese tu pun adik suka jugak..
Lepas ni boleh la ibu try wat utk adik..



Nampaknya x berapa nak wordless la..
Maklum ler, kalo dah namanya ibu dilah ni..
Memang x reti nak cakap sikit2..
Hahaha..

You Might Also Like

0 komen