Aktiviti bersama family,

Hadiah Birthday Kakak Imani dan Adik Faris

October 24, 2013 Ibu Dilah 2 Comments


Assalamualaikum..

Alhamdulillah..
walaupun kitorg wat sambutan besday adik dan kakak kecil-kecilan saje,
tapi banyak juga hadiah yg mereka terima dari family dan rakan2 ibu..

Terima kasih banyak2 di ucapkan kepada semua..
Dapat hadiah ke tidak tu x kesah,
yg penting kitorg semua enjoy masa majlis tu..
dan juga doa2 kalian untuk anak2 kesayangan kami ni..



Antara hadiah yg sempat di'snap' oleh ibu dilah..
Yang lain dah selamat dimain2 oleh mereka..
lagi yg x berbalut kan..
yg mana berbalut elok dalam kotak diorg x dapat la nak main selagi ibu x bukak kan..
tu pun tengok la adik faris tu..
sesedap rasa jer dia pijak kotak hadiah tu..
hahaha...


 Ni hadiah pertama yg kakak imani bukak..
ekceli ibu dilah yg bukak kan.. hehehe..
ok ni hadiah dari opismate ibu dilah..
tabung bentuk kek..
cantik kan..
kakak imani suka sgt...
adik lagi la suka..
nak ditarik2nya buah ceri atas kek tu...
hahaha..
thanks to auntie linda..


Yang pulak hadiah dari babysitter kakak imani yg 1st..
Babysitter ni jaga kakak dari 2 bulan sampai la 2 tahun..
memang baik sgt family diorg ni..
selalu sgt bagi kakak imani macam2..
ibu dilah penah wat entry pasal diorg ni..
boleh baca kat sini --> Babysitter yg baik hati

Diorg 1 family ni bagi hadiah dalam 1 kotak besar..
dalam tu ada macam2 tau..
ada patung mickey mouse
ada beg hello kitty
ada patung princess
ada bear apa ntah nama dia yg kaler peach tu..
cantik jugak..
pastu ada lori2..
opkos la lori2 tu untuk adik kan..


Kolam ni pulak hadiah dari auntie pidah..
opismate ibu dilah jugak..
time bukak hadiah malam tu ayah wan dah tido..
so pagi2 keesokan harinya kakak dah tunjuk kolam tu kat ayah wan..
suh ayah wan bukak kan dan tiup..
nasib baik la kitorg penah beli pam untuk brg2 camni..
kalo x, jenuh gak nak meniup..
semput wehh..
hahaha..


Bila kolam ni dah dibuka dan di pam elok2..
akhirnya kolam bertukar jadi tempat letak segala bear2 kakak..
dan jugak barang menan diorg..
hahaha..
kakak bersama lautan menan..
suka tol budak berdua tu duk main dalam kolam ni..
adik tu pun kejap2 kuar masuk kolam..
tertonggeng2 ko..
hahaha..

Boleh dikatakan majoriti menan dalam kolam tu adala pemberian dari family babysitter kakak yg dulu..
memang dimanjakan betul kakak imani tu tau..


Ni hadiah feveret kakak imani..
patung mickey yg dipakaikan set pooh..
kakak imani wat mickey ni cam anak dia tau..
masa mula2 dapat tu kejap3 dia nak susukan mickey ni..
siap bf lagi mickey tu..
hahaha..

pastu nak tidokan mickey pulak..
suh semua org senyap mickey dia nak tido..
abis set bantal baby tu dia gunakan utk tidokan mickey tu..


Dia tidokan dalam kolam..
pastu dia marah2 kalo adik masuk dalam kolam tu..
sebab nanti adik amik mickey dia..

Mickey tu pun feveret adik jugak..
tu yg selalu bergaduh tu..
sebab masing2 rebutkan mickey..
yang peliknya kalo bagi bear yg lain kat adik dia x nak..
nak mickey tu jugak..
sabo jer la..

Selain dari tu ada jugak yg bagi baju..
Beg pun ada..
ball pun ada..
macam2 la yg diorg dapat..
Ibu dilah ni jer yg lom bagi hadiah pape kat diorg..
hehehe..
nanti la pikir kan nak beli apa..

Terima kasih lagi sekali kepada semua yg memberi hadiah..
terima kasih kerana memberi kegembiraan kepada anak2 kami..
terima kasih banyak2 ye..

Cerita pasal birthday celebration aritu ada di bawa ni..

You Might Also Like

2 comments:

  1. Alhamdulillah murah rezeki kakak dan adik kan. :)

    ReplyDelete