Aktiviti bersama family,

Berkayak Sampai Tertidur

November 06, 2013 Ibu Dilah 2 Comments


Assalamualaikum..

Korang penah tengok orang berkayak sampai tertido tak??
mesti tak penah kan.. kan..
macam pelik jer bunyinye kan kalo tertido time berkayak..
Ibu dilah pun 1st time nampak org tertido masa wat aktiviti berkayak..


Pelik tapi benar.. ni la orgnya yg tertido masa berkayak..
Kakak imani la orang nya.. hahaha..
tak tau nak cakap apa masa nampak dia tertido cam tu..
nak gelak ada, kesian pun ada, lawak pun ada..
hahaha..


Nasib baik la kakak imani tertido time dah dekat2 nak sampai darat..
dari jauh ibu dilah tengok semacam jer gaya kakak duduk tu..
tapi x clear sgt time tu..
bila dah dekat baru nampak dia dah terkulai sebab dah tertido..

Ayah wan ada tanya kakak ok  x..
tapi dia senyap jer..
memang sepanjang berkayak tu dia senyap jer..
tp x tau la nak describe yg dia takut ke apa..


Time ayah wan angkat dia kuar ni pun dia dah x sedar dah..
memang penat sangat la tu..
lawak betul la kakak imani ni..
dia ni memang jenis kalo dah ngantuk sgt dia boleh tido jer kat mana2..
macam2 gaya dia tido tau..

Nak tengok lagi gaya kakak imani tertido ada kat SINI
Ni la salah satu acara semasa family day kami di Kem Benteng Negara hari ahad lepas..
Nanti ibu dilah update citernye ye..

Bye..
till then..
^__^

You Might Also Like

2 comments:

  1. Sedap n syiok sgt ler tuh sampai tertido

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye kot sis.. rasa berangin jer kan.. mata pun layu la.. hahaha

      Delete