Mommycha 1st Giveaway

November 29, 2013


Assalamualaikum

Salam jumaat semua..
Mengambil keberkatan hari jumaat ni,
arini ibu dilah nak join GA Mommycha..
actually ni 2nd time ibu dilah join GA cam ni..
Ala.. saje join suke2.. lagipun senang jer pun..
yg susahnya cuma nak cari gambar ibu ngan anak..
hahaha..
pelik kan.. tp tula, gambar ibu ngan anak ni mmg ada sikit sgt
biasa la.. ibu2 ni kan suka amik gambar..
tapi gambar sendiri???
hampehhh.. xde sape nak tolong amik kan..
kalo nak amik pun kena la wat muka sedih2 sikit kat ayah wan..
baru la dia tolong amik kan..
hahaha.. sadisss ko.. kena berdrama dulu baru dapat bergambarkan..
kahkahkah..

Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.
Syarat-syaratnya:
  • JOIN/FOLLOW blog Mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

  • Setelah mencari2 gambar dalam hp, akhirnya terjumpa la gambar ni..
    gambar ibu dilah dengan kakak imani

    
    Apa yg istimewanya gambar ni??
    Gambar ni di ambil di atas permintaan kakak imani sendiri..
    lepas ambil siap suh ibu upload kat 'work' ibu.. 'work' ibu tu facebook la... hihi..

    Time ni kitorg gi hospital sbb kakak imani demam panas on/off..
    walaupun sebelum pergi hospital ni kakak imani baru jer lepas mandi tapi bila doktor check suhu dia 39.4deg time tu..
    memang sedih sgt tengok keadaan kakak masa tu..

    Tapi yg tak tahan boleh request nak amik gambar sama2 ngan ibu pulak tu..
    hahaha.. klakar pun ada jugak..
    terhibur jugak ibu walaupun dalam kesedihan time tu..

    Dalam kesedihan ada kemanisannya..
    Dalam kerisauan ada kegembiraannya..

    Semoga kakak imani menjadi anak yg baik dan bijak ye sayang..
    love u so much..

    p/s : Micha.. ibu dila join yer..

    You Might Also Like

    2 komen

    1. hi ibu dila.
      as salam :)
      tq tau sebab join GA mommycha.
      teharu tgk gambo ni.
      kakak imani demam-demam pon nak request bergambo :)
      sweet sgt.
      anyway insyallah ade rezki boleh menang.
      mana tau kan tuah kakak imani :)

      ReplyDelete