Breastmilk Bottle Storage,

Clearance Sale :: Breastmilk Bottle / Plastic Storage

December 31, 2013 Ibu Dilah 5 Comments


Assalamualaikum

Bila dah masuk hujung tahun ni,
Ibu dilah nak wat
Clearance Sale!!

Clearance stok ni hanya untuk breastmilk storage sahaja tau..
Breastmilk bottle storage & Plastic Storage..
Stok tak banyak dah..
 limited tau..
lagi2 plastic bag storage tinggal sikit jer..
sapa cepat dia dapat..

1) Bumble Bee Breastmilk Bottle Storage
(free 2 bottles)
 
1 box - RM30/box
3~5 boxes - RM29/box
> 5 boxes - RM28/box

Normal Price : RM38.90 / box


2) Autumnz Breastmilk Bottle Storage
(free 5pcs Double Ziplock B/milk Storage Bag)

Lilac Sweeties

Blue Ellie

Price:
1 box - RM30 / box
3~5 boxes - RM29 / box
>5 boxes - RM28 / box

Normal Price : RM39.90 / box

3) Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bag

12 oz plastic storage (25bags/box)

7 oz plastic storage (25bags/box)

Price:
1~4 box - RM10/box
>5 boxes - RM9/box

Normal Price : RM12.90 / box

Semua harga TIDAK termasuk KOS PENGHANTARAN..

Kepada sesiapa yg berminat boleh hubungi ibu dilah melalui cara:
 SMS/Whatsapp : 012-7275531
@


5 comments:

Anak-anak,

Ibu Rafif First Giveaway

December 31, 2013 Ibu Dilah 1 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Dah nak habis 31december baru la nak terkedek2 wat entri giveaway ni..
hahaha... konon2nya nak wat last week tp x sempat..
dah tu smlm ngan arini cuti pulak,
lagi la x sempat nak update belog ni..
ehhh.. tetiba malam ni cam free pulak..
anak2 tgh tgk tn ngan ayah wan..
so, cepat2 la ibu dilah curik masa wat entri ni..
hihi...

ok, back to topic..
last minute join giveaway ibu rafif ni..
mudah jer syarat2nya...

Syarat2;
>Follow blog i dlu. Ada kat tepi ni. Tekan je follow!- DONE
>Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. (Gambar paling best) -
DONE
>Terangkan la tentang situasi gambar tersebut. (Contoh anak tengah main piano baru beli guna duit bonus ke.lol) DONE
>Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen ye. (I akan check one by one)
DONE

Itu saje! Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 (lambat lagi) - hari ni la...
 
 
"Yeahhh!!! Adik faris dapat naik basikal kakak imani lagi!!"
Excited betul adik bila dapat naik basikal ni.. maklum ler kadang2 berebut2 ngan kakak imani nak main basikal.. dah tentu ler adik yg kalah dia kecik.. tp time kakak tido dapat ler dia main sorg2 kat playroom ni.. hehehe..
 
ok, ni entry terakhir untuk tahun 2013..
tahun 2013 meninggalkan pelbagai kenangan pahit dan manis..
semoga tahun 2014 memberikan seribu kebaikan utk kita semua..
aminnn..
 
SELAMAT TINGGAL TAHUN 2013...
SELAMAT DATANG TAHUN 2014...
 

1 comments:

Aktiviti bersama family,

Umi Sue 1st Giveaway

December 27, 2013 Ibu Dilah 4 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Salam jumaat semua..
Sempena ari jumaat yg mulia ni,
ibu dilah nak join giveaway dari UMI SUE
mana la tau, berkat ari jumaat ni boleh menang kan..
hahaha..
xdela.. saje2 suke2 nak join GA ni..

Tema : Anak mengemas rumah..

Jom kite tengok gambar yg dipilih..


1- Kakak : Ibu cakap lepas main kena kemas balik menan kan ibu??
Ibu : Betul tu kakak.. lepas main je kemas mainan tu balik.. xdela adik buang2 nanti..

2- Kakak : Adik, kemas la betul2.. car tu susun betul2.. tengok ni ada habuk dekat car adik.. (sambil sapu2 habuk guna bulu ayam)
Adik : iyela.. adik tgh susun la car ni kakak.. bising je la kakak ni.. (cakap dalam hati jer..)

3- Adik : tengok ni adik pun pandai kemas tau.. ingat kakak jer tau kemas?? adik pun pandai tau.. (cakap dalam hati lagi..)

4- Adik : ehhh...ehhhh... "Tikar ni pun ada habuk la ibu.. adik sapu skali ehhh ibu... " (yeahhh..dah siap kemas boleh main bulu plastik ni... adik round 1 bilik sambil tolak2 bulu ayam tu cam penyapu.. pastu ngan kakak skali adik sapu... ngehhh...ngehh.. [agaknye mcm ni kot adik cakap dalam hati dia..hahaha])

Agaknya ni la perbualan antara adik dan kakak kan..
kalo kakak tu mmg dah tau apa yg dia bebelkan.. 
tp adik tu la kita x tau apa yg dia nak cakap sbb lom pandai cakap lagi..

Setiap kali diorg nak main ibu dilah akan pesan kat kakak supaya kemas balik barang mainan dia..
tp biasa la budak2 kan.. kdg2 boleh ikut, kdg2 x ikut..
kalo kakak ingat dia mmg dia akan ulang2 cakap balik dekat ibu dilah mcm ni..
"ibu, lepas main kite kena kemas menan balik kan.."
dia akan repeat banyak kali tau..
hahaha..

Umi sue,
ibu dilah join ye GA umi sue..

p/s: umi sue ckp kena 1 gambar jer, tp ibu dilah combine 4 gambar jadi 1.. boleh kan umi sue??? aci x wat cam tu.. hihi 

4 comments:

Aktiviti bersama family,

Jom Ikut Kakak Pergi Zoo

December 26, 2013 Ibu Dilah 3 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Semalam public holiday auntie2 pegi mana??
Ibu dilah bawak kakak ngan adik pegi zoo smlm.
pagi2 bila kakak bangun tido kakak dengar ibu ngan ayah tgh discuss..
 ayah wan tanya ibu dilah ada planning apa arini??
ada nak pegi mana2 tak??
wahh.. mesti ibu ayah nak bawa kitorg kuar jalan2 kan..
bestnyeee..

Tetiba kakak dengar ibu cakap nak gi zoo..
Ehh.. zoo tu apa ekk?
macam pelik jer bunyi nye..
macam kakak x penah pegi jer..
Ibu dilah cakap zoo tu tempat binatang banyak2..
kat situ kite boleh kenal pelbagai jenis haiwan tau..
Wahhhhhh.. mesti best kan..
kakak suke..kakak suke..


So, tengahari tu pun kitorg kuar..
cuaca elok jer time tu.. x terlalu panas sgt..
bila nak balik baru betul2 panas..
sampai dalam kul 12.30 tghari..
org ramai sgt.. parking pun penuh..
maklum ler public holiday kan..


Harga tiket masuk ke zoo johor sgt murah..
RM2 untuk dewasa
RM1 untuk kanak2 2-12thn
Adik faris free jer..

Memang la harga tiket ni murah sbb zoo ni under goverment..
kalo zoo yg dikendalikan oleh swasta mahal la sikit..
mcm zoo melaka.. tiket masuk mmg mahal..
tp keluasan zoo nye pun besar..
binatang pun banyak..
ehh.. pandai lak kakak ckp pasal zoo kan..
ala.. ibu dilah yg bagitau kakak la..
kalau x kakak pun x tau.. hihi
Jom kite layan gambar jer la..
sebelum jalan2 tengok binatang kite posing dulu ye..
ngehhngehhngehh..





Sekarang kite kenal binatang pulak..
Sebab banyak sgt gambar binatang, so ibu dilah combine jer jadi satu gambar..
binatang baru yg kakak belajar adalah UNTA..
tp kakak takut tengok unta..
sbb unta ni besar dan tinggi..
kakak tengok diorg bagi makan kat unta tu tau..
makanan sayur2 tu ada disediakan..
cuma bayar jer la..
ehh.. diorg x takut ke kat unta tu ekk???

Ular kakak dah kenal dah..
ni la haiwan yg paling dia nak tengok..
asyik cakap kakak nak tengok ular, harimau, gajah..
time tengok ular tu mmg masa makan ular..
ada 2 ekor ayam menjadi habuan cik ular..
tp sekor ular tu tgh makan..
memang ramai yg kerumun nak tengok ular makan tau..

Lagi apa binatang yg ada ye kat zoo??
Harimau.. ye harimau pun ada..
kakak nampak harimau senyap jer time tu..
tp dia x tdo tau..

Kakak nak tengok singa.. tp singa xde..
nak tengok gajah pun gajah xde..
mcm banyak jer binatang yg xde..

Hahhh.. kakak dapat tengok buaya tau..
besar sgt buaya tu tau..
buaya tu senyap jer.. x bergerak2 pun tau..

ehh.. banyak lagi la binatang yg kakak nampak kat zoo..
ada bird, monkey, badak air, burung kasawari..
rusa pun ada tau.. ada banyak sgt rusa tau..


Kakak dapat bergambar dengan kijang..
comel x kakak wat gwiyomi??
hihihi


Tengok la adik faris tu..
bila dapat lepas laju jer dia jalan..
dia x tengok dah ibu, ayah n kakak kat belakang..
penat ibu dilah ngan ayah wan kejo dia tau..
hisshhh.. adik ni kan, bahaya tau..
len kali tunggu ibu ngan ayah tau adik..


Encem x adik faris pakai spec ayah??
omei kan.. omei kan..
adik mmg omei sgt.. hihi..

okla.. tu je cite kakak pasal jalan2 kat zoo semalam..
nanti kalo kakak gi jalan2 lagi kakak share ye..

bye-bye auntie2 semua..
daa..

-kakak imani-

3 comments:

Bilik Anak,

Playroom :: Khemah dan Cadar Baru

December 24, 2013 Ibu Dilah 4 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Arini ibu dilah nak share pasal bilik anak2 @ playroom anak2..
Selepas cat playroom aritu mmg amik masa betul nak update..
bukan apa, asyik terlupa jer nak amik gambar..
so bila teringat amik la gambar sikit2 ye..

Arini ni kite mulakan dengan tempat istirehat dulu ye..
amboiii.. siap istirehat bagai kan..
hahaha..

Al-maklum la, anak2 kan tak tido dalam bilik ni lagi..
so kiranya tilam yg ada ni pun untuk kitorg lepak2 jer la..
sambil2 tengok kakak ngan adik main,
ibu ayah boleh baring2..
tak pun nak menyusukan adik pun senang jugak..
ibu dilah mmg suka baring sambil bf adik faris kat tilam tu..
dapat rehatkan badan kan.. selesa la sikit kan...


Memandangkan bilik ni kecik jer,
kitorg dah pindahkan katil queen ke master bedroom..
so ada tilam bujang kitorg letak la kat playroom ni..
ni lapiskan 2 tilam bujang, tu yg nampak tebal..
xde katil pun...


Aritu ibu dilah bodek2 ayah wan..
cakap kat dia nak beli cadar baru untuk bilik anak2..
setelah digoda2 akhirnya dapat la jugak beli..
ehh.. bukan satu tau tapi dapat 2 set ko..
hahaha..
ayah wan cakap alang2 nak beli, dah tu ada offer kan..
beli la 2 terus, boleh wat tukar2 nanti..
maklum ler, cadar yg seblm ni ibu dilah guna sejak dari zaman belajar dulu..
ehh.. dah 10 tahun dah la rupanya cadar lama tu..
patut la kusam beno kaler nya..
hahaha...
kedek betul nak beli baru kan..
ala.. bukan kedek, tp sblm ni xde tilam single,
tu yg xde nye nak beli cadar baru..

Cadar ni dipilih oleh kakak imani sendiri tau..
yeaahhh.. dapat cadar angry bird..
kalo nak beli hello kitty or dora cian lak kat anak bujang ibu tu kan..
hehehe..
kalo angry bird ni boy or girl dua2 boleh masuk rasanya..
nak cari yg upin ipin x jumpa pulak yg berkenan..


Sebelah tilam bujang tu kitorg letak khemah ni pulak..
khemah ni dah lama beli.. masa umur kakak imani setahun time tu..
actually khemah ni siap ada ball kecik2..
ada set golf, bowling dan basket ball..
setiap side boleh main 1 game..
tapi menan2 tu semua entah dah ke mana ntah..
maklum ler dah 2 thn lebih dah..
ada jugak yg dah tersimpan dalam box rasanya..
hahaha..
yg tinggal hanya khemah ni..
tempat diorg main2..
  

Dalam khemah tu ibu dilah letak 'toto' sebagai pelapis..
selesa la sikit kalo diorg main dalam tu..
xde la sejuk ke terus kena lantai kan..
nak tido dalam tu pun boleh jugak..
dalam tu x panas pun sbb ada banyak ruang udara..

Perasan tak kat dinding sebelah khemah tu ada apa??
kitorg letak jaring basket ball kat situ..
sebelah tu dah pintu masuk dah..
space mmg kecik sgt..
tp kira ok la.. kalo x, x tau nak letak mana..

hurmm.. rasanya tu dulu kot wat masa ni..
pasni nak share pasal storage rack dan lain2 pulak..
tunggu ye..

till then..
bye..


4 comments:

Aktiviti bersama family,

Homeschooling :: Flash Card ABC / 123 / Jawi

December 23, 2013 Ibu Dilah 2 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Selamat pagi semua...
Isnin datang lagi..
Jangan malas2 ye pada yg bekerja..
hihihi..

Skrg ni ibu dilah tgh pulun nak mengajar kakak Imani ABC betul2..
Umur kakak dah masuk 3 thn bulan lepas..
Jadi kena la belajar betul2..
Kakak dah pandai dan hafal ABCDEFG..
OPQRST pun cam dah hafal..
tapi still terbalik2 lagi KLMN dgn OPQRST..
hohoho..
cuma A - G tu jer yg betul...

Sebelum ni ibu dilah ajar dia dgn cara menyanyi2 gitu..
ngehh..ngehhh..ngehhh...
biasanya time nak tido malam tu..
sambil baring2 ajar dia..
kadang2 time dalam kete masa otw amik dari umah babysitter..
nyanyi2 ABC jugak..
suruh kakak ikut.. dia ikut la nanti..

Sebagai bahan tambahan untuk mengajar,
ibu dilah beli flash card pulak skrg ni..
mula2 ajar dia 1 round sebut ABC dan kenal huruf..
pastu bagi dia tulis ABC tu pulak..
kalo x dia boring kan asyik nak sebut jer.. 


Bila kakak dapat belajar menulis abc,
nampak dia lebih seronok..
iyela..budak2 kan cepat boring..
So kena la pelbagai kan cara mengajar tu..


Kalau tak guna marker pen tu pun dia ikut guna jari kat huruf tu..
tp marker pen tu ibu dilah kena simpan baik2 la..
kalo dia nak belajar tulis mesti ibu dilah duduk sekali ngan dia..
bukan apa, takut dia conteng2 kat tempat lain pulak..
marah ayah wan nanti..

Lagi satu takut dia tengah leka nak padam ke apa..
dia rampas marker tu pulak..
Abis adik masuk dalam mulut nanti..
bahaya la kan..


Tengok la budak kidal ni menulis..
setakat ni dah bukak flash card ABC dan 123 jer..
123 kakak dah hafal sampai sepuluh..
tapi nombor2 tu dia belum dapat bezakan la..
dia cuma tahu sebut jer..
skrg ni tgh misi mengajar dia kenal huruf dan nombor..


Total set mini flash card ni ada 3 - ABC, 123 dan jawi
tapi baru bukak 2 set jer..
jawi belum lagi..
tunggu sikit masa lagi nak bukak yg jawi pulak..

Ada satu lagi alat bantu mengajar yg ibu dilah baru beli..
hahahaha..
baget macam cikgu ko ekkk..
siap alat bantu mengajar segala bagai..
kahkahkah...

Ala.. ibu kan serba boleh..
ibu/mak/mama boleh jadi cikgu, chef, doktor, penyanyi, pelakon..
dan macam2 lagi kan..

Okeh.. nanti ibu dilah share lagi ye..
till then..
bye..

2 comments:

Aktiviti bersama family,

Tido Lewat Bangun Awal..

December 20, 2013 Ibu Dilah 0 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Salam jumaat semua.. kejap jer dah ari jumaat..
syoknye esok cuti...
hehehe

Arini anak2 bangun awal..
kalo adik tu mmg biasa la...
time ibu ayah tgh bersiap2 gi keje dia dah bangun..
tp arini adik kul 6.15 dah bangun..
kakak pulak kul 6.45am..

Apsal diorg bangun awal lak arini???
diorg mimpi apa malam tadi sampai pagi ni bangun awal..
dah la malam tadi tido dekat kul 1 pagi..
ni lom kul 7pagi dah bangun..
ceria lak tu.. xde nanges2...

Hurmmm.. pelik.. pelik...
dah tu siap request nak ibu yg hantar gi umah babysitter..
tak nak ayah wan hantar..
adohaiii.. boleh pulak kakak request2 kan..


Nak bagi senyap siap time ibu bersiap,
bagi makanan sorg satu..
pastu bukak tv citer katun..
abis 1 bungkus roti share 2 org..
hahaha..

Pastu time hantar gi umah babysitter pun x meragam arini..
kakak la paling seronok sbb skrg dia dah ramai kawan..
pastu bbsitter lak pasang khemah depan umah untuk budak2 main..
tu yg dia seronok tu sampai xnak balik..
boleh pulak dia cakap nak tido umah 'ummi'
nak main khemah besar ngan kakak aisyah..
kakak aisyah tu anak babysiter (panggil ummi)..


Xpela.. janji anak2 gembira duduk ngan babysitter..
yg penting diorg paham..
time ibu ayah work kakak dan adik duduk rumah ummi..
ibu ayah cuti baru duduk umah dan boleh gi jejalan..
Alhamdulillah.. anak2 hepi ngan bbsitter skrg..


0 comments:

Birthday

Welcome To 30 Series!!

December 19, 2013 Ibu Dilah 2 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah..
17 Dec 2013 yg lepas genap lah usia ibu dilah 30 tahun..
dah masuk 30 series dah skrg ni..
Rasa tua???
Hurmmm.. rasa tua tu xdela..
tapi rasa mcm perlu lebih matang lagi..
hihihi


Lately ni memang bizi sgt..
tu yg x sempat nak apdet blog ni..
maklum ler, bos cuti lama sampai krismas..
ohhh.. kelam kabut dibuatnya..
balik pun dah penat dah..
penat2 pun tetap kena layan anak2 jugak..
tp dapur x berasap la...
tapau jer.. x larat dah nak masak..
huhu


Celebrate??
Hurmm.. xde celebrate pape pun..
macam ibu dilah cakap tadi,
balik keje pun dah penat sgt..
so mmg kitorg x kuar la..
order dominos pizza jer pastu makan kat umah..
dah tua2 ni xdela nak harap org celebrate besday kita..
kalo besday  budak2 tu best la jugak kan nak celebrate...


Harapan dan impian skrg ni..
Semoga ibu dilah dapat menjadi ibu yg baik untuk anak2..
lebih matang lagi dalam menangani segala masalah..
lebih sabar lagi..
dapat menjadi isteri yg solehah kpd suami..
menjadi anak yg baik kepada ibu bapa..
diberi kesihatan yg baik..
dimurahkan rezeki untuk sekeluarga..
amin..

Terima kasih banyak2 juga kepada rakan2 dan family yg wish dan mendoakan..

2 comments:

Aktiviti bersama family,

Aktiviti Hujung Minggu Kami

December 16, 2013 Ibu Dilah 1 Comments


Assalamualaikum

Hari Isnin datang lagi..
tp arini rasa malas jer nak gi keje..
sebab badan rasa sakit2..
so bila datang keje rasa Monday blues la kejap..
Haippp.. jangan malas2.. bukak mata luas2...
hahaha

ok2.. last week kan kete ibu dilah wat prob..
so arini sabtu tu ayah wan bawak gi service..
sehari suntuk dia keluar + balik umah MIL..
sebab dia service kat tmpt adik dia keje..
so sambil2 tu boleh la lepak kat umah ma dia..
tp kitorg la sehari suntuk kena tinggal kat umah..
dekat kul 10mlm baru ayah wan balik..

Anak2 dah boring seharian duk terperap kat umah jer..
tp nasib baik la x meragam sgt..
dapat gak ibu dilah wat keje dan kemas jugak..
tp yg bestnya malam tu masa ayah wan nak balik dia ckp MIL ikut skali..
nak tido kat umah kitorg katanya..
kakak suka la tokma dia nak datang..
ari ahad baru la ada aktiviti sama2 ngan tokma, mokde dan anaknya zara..


Pagi2 ahad semalam dah mandi kolam..
pagi lagi tau dalam kul 9 pagi gitu diorg dah mandi air kolam..
mana x nye, dah bape ari kakak ckp nak mandi kolam..
ibu cakap tunggu ayah ada baru boleh mandi kolam..


Seronok la bebudak 3 org ni mandi kolam..
adik pun sama... walaupun kdg2 cam takut2..
tp adik kejap jer la dalam 30minit jer dalam kolam tu..
pastu ibu dilah angkat dia dan mandikan mcm biasa..
dah siap bf dia kejap pastu dia tido balik..
hahaha...
cam penat nau dia mandi kolam kan...



kakak ngan zara mandi dekat sejam..
pastu memasing kuar dan mandi..
then main2 lagi.. blaja ABC, 123 ngan tokma pulak..
kejap2 gadoh.. kejap2 berebut buku.. berebut menan...
adoii haii.. kalo dah nama budak2 macam tu la kan..
kejap gadoh, kejap baik..

Petang tu kitorg kuar pulak..
pegi makan kat luar kat Restoren Remaja Classic..
restoren ni dekat ngan Plaza Angsana..
sedap sgt makanan kat sini..







Lepas tu terus jalan2 kat Plaza Angsana..
anak2 la paling suka bila dapat kuar jalan camni..
adik pulak bukan main seronok lagi dia bila dapat lepas..
laju jer dia jalan sana sini..
laju tp jalan cam terhuyung hayang gitu..
hahaha.. boleh bayangkan x?
org tengok pun geram jer tengok adik jalan laju..
dah tu jalan sama tersengih2 jer..
bila ibu panggil dia lagi laju dia jalan kan..
sabo jer la...

Nasib baik time tu kakak dah tertido..
ayah dukung kakak pulak..
kalo x memang kompem main kejor3 dua beradik tu..
si kakak pun jenis jalan laju jer..
x hirau kan org...
mmg risau tul tengok anak jalan laju2 ni tau..

Apa pun semalam memang best la..
walaupun balik umah baru terasa sakit2 kaki..
lengoh ooiiii duk mengejor ngan dukung budak kecik tu..
dah x reti duk diam2 time didukung..
tu yg sakit badan ibu dilah ni..
tu nasib adik tu kecik molek jer..
kalo jenis berisi kan.. memang lagi lenguh la org dukung dia..

# p/s : tetiba cam terasa nak beli ssc pulak.. nak ber"babywearing" pulak..
tp adik dah beso cam x berbaloi jer beli rasanya.. 

1 comments:

Cerita ibu,

New Gajet :: Power Bank PINENG

December 13, 2013 Ibu Dilah 2 Comments


Assalamualaikum

Salam Jumaat semua..
penghulu segala hari..
hari jumaat yg ceria pagi ni..
semoga diberi keberkatan kepada kita semua..

Arini sampai awal di opis.. 7.15am dah sampai..
memang super awal la..
sebab ayah wan yg hantar, tu yg awal..
hari ke2 ayah wan hantar gi opis..
gara2 kete wat hal la ni..
x tau la apa problemnya..
lom sempat hantar repair lagi..
masa balik keje ari rabu aritu dengar ada bunyi2 pelik kat kete tu..
ayah wan ada tgk2 kan jugak,
tp x dapat detect dari mana bunyi tu..
mcm kat enjin jer..
tengok la sok anta bengkel..

ehhh.. back to topic..
nak citer ibu dilah dah ada new device..
aritu ibu dilah beli Power Bank
yg best nye ni power bank idaman..
dah lama berhajat nak memilikinya..
tapi baru skrg dapat beli..

Power Bank brand PINENG
Ibu dilah dah survey ramai yg cakap PB Pineng ni bagus dan berkualiti..
yg penting tahan lama..
tapi pastikan yg ORI la baru beli..
ibu dilah beli online jer dekat ig miz_mieya
sape nak beli boleh beli dari adik ni..


Kalau kat kedai2 biasa jarang jumpa org jual Power Bank Pineng ni..
Biasa jumpa org jual online jer yg ORI..
So kalau yg kat kedai2 tu x tau la ORI ke tak..


Harga power bank ni RM145
model PN910s untuk 11200maH
free delivery & free gift seperti di atas..
100% original dan ada 1 year warranty

sape yg berminat boleh wassap adik miz_mieya
011-15481957 OR 011-15481857

oh ya.. ibu dilah beli pb ni dengan harga RM130 jer..
sbb adik ipar ada voucher RM15 dr miz_mieya ni..
SIL penah beli PB dari adik ni jugak..
pasti dia ada menang GA dari miz_mieya ni..
so dapat la ahkak ipar dia ni beli ngan harga lagi murah sikit..
huhu.. rezeki..

okla..
till then..
bye..

2 comments:

Aktiviti bersama family,

Wordless Thursday :: Celebrate Anniversary @ Secret Recipe

December 12, 2013 Ibu Dilah 2 Comments


Assalamualaikum..

Nak share citer minggu lepas,
kami celebrate anniversary kami di Secret Recipe jer..
x sempat nak masak2 sendiri..
balik dari keje sampai rumah jer tgk ayah wan tgh bersiap2..
wahh.. nak ke mana pulak tu??
padahal dah agak, tp saje wat2 x tau..
sebabnya dari awal pagi mmg lom wish lagi..
saje xnak wish awal sbb merajuk..
ingatkan ayah wan lupa dahh..
huhuhu..

Malas nak tulis banyak2..
jom layan gambar jer ye...




 














2 comments: