Clearance Sale :: Breastmilk Bottle / Plastic Storage

December 31, 2013


Assalamualaikum

Bila dah masuk hujung tahun ni,
Ibu dilah nak wat
Clearance Sale!!

Clearance stok ni hanya untuk breastmilk storage sahaja tau..
Breastmilk bottle storage & Plastic Storage..
Stok tak banyak dah..
 limited tau..
lagi2 plastic bag storage tinggal sikit jer..
sapa cepat dia dapat..

1) Bumble Bee Breastmilk Bottle Storage
(free 2 bottles)
 
1 box - RM30/box
3~5 boxes - RM29/box
> 5 boxes - RM28/box

Normal Price : RM38.90 / box


2) Autumnz Breastmilk Bottle Storage
(free 5pcs Double Ziplock B/milk Storage Bag)

Lilac Sweeties

Blue Ellie

Price:
1 box - RM30 / box
3~5 boxes - RM29 / box
>5 boxes - RM28 / box

Normal Price : RM39.90 / box

3) Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bag

12 oz plastic storage (25bags/box)

7 oz plastic storage (25bags/box)

Price:
1~4 box - RM10/box
>5 boxes - RM9/box

Normal Price : RM12.90 / box

Semua harga TIDAK termasuk KOS PENGHANTARAN..

Kepada sesiapa yg berminat boleh hubungi ibu dilah melalui cara:
 SMS/Whatsapp : 012-7275531
@


You Might Also Like

5 komen

  1. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Say follow sis kat sini, kalau sudi follow la saya blk yer... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumslm.. salam perkenalan rose..

      Delete
  2. Dah lama xberpump2 nih..hehe..
    Rindu plak nk pumping..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh.. akak dah x pam lagi ye.. sy pun dah 3 tahun berturut ni duk pam jer.. pasni kalo dah x pam mesti rindu gak..

      Delete
  3. Happy clearance ye dear...umi Qi masih ada lagi botol kosong tuh dlm bilik x guna2 lg hehehhe

    ReplyDelete