Homestay :: Lavender SD

January 20, 2014


Assalamualaikum

Lavendar Homestay skrg dah ada lagi satu cawangan tau..
Lavender Homestay SD
terletak di Duyong, Melaka..
Lavender SD ni sudah bersedia untuk menerima tempahan..


Serba sedikit info mengenai Lavender SD,

Sebuah Rumah Semi D
1) Mempunyai 4 bilik tidur
- Master Bedroom (1 x King Bed + 1 x Single Bed)
- Bilik ke 2 (1 x Queen Bed)
- Bilik ke 3 (1 x Queen Bed)
- Bilik ke 4 (1 x Single Pullout Bed)
2) Mempunyai 2 bilik air
3) Dapur dan ruang makan



Kelengkapan rumah;

- Ruang tamu dilengkapi dengan sebuah TV (ASTRO -coming soon), set kerusi, seterika.
- Dapur dilengkapi dengan set meja makan, sebuah peti sejuk, dapur gas, kettle dan pinggan mangkuk..
- Homestay ini juga dilengkapi dengan alarm system.
- Garaj kereta boleh memuatkan 3 buah kereta.



Harga;
Harga untuk 1 mlm hanya RM300
if 3H2M - RM580
Sebarang pertanyaan boleh hubungi,
Whatsapp/sms/call,
Pn Siti (Bunda) - 017-6297715
Selamat Datang ke Melaka Bandaraya Bersejarah..
Sekian, terima kasih..
Notakaki : Akan update gambar terkini dari masa ke semasa..

You Might Also Like

6 komen

  1. cantik n selesa homestay ni. nt blh lah sy rekemen pd mmb2.salam pknlan dr mlka ;) jmpt singgah blog saya ye ;)

    ReplyDelete
  2. tq ye kayla.. salam perkenalan dari saya juga ;)

    ReplyDelete
  3. Selesa nmpk gmbo2 nih.
    Blh dijadikan tmpt utk stay ni klu dtg ke melaka beramai2

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak, keselesaan customer adalah keutamaan kami..
      eceeehhh.. ayat skema kan.. hihi.. jemput la dtg ke Melaka sis..

      Delete
  4. bestnya..bole la beramai2 ke melaka x risau nak sewa hotel je dah..huhu

    ReplyDelete
  5. menarik..
    bila ke sana reramai boleh la singgah.
    in shaa Allah

    ReplyDelete