Cerita ibu,

I love Disember!!

December 02, 2013 Ibu Dilah 1 Comments


Assalamualaikum

Welcome Disember!! Wah seronok2..
Bulan yg di nanti2kan semua org..
sebab bulan terakhir dalam kalender..
dan juga bulan cuti2 malaysia kan..
hihi..
iyela, cuti sekolah, ramai org gi bercuti..
ramai jugak org wat keje kawen..

For me bulan disember sgt special..
ada memori berganda2 di bulan nii..

1st - MY BIRTHDAY
2nd - MY ANNIVERSAY
3rd - MY BONUS

Erkkk...bonus pun boleh masuk jugak dalam senarai kan..
mesti la kan..ni baru la betul-betul
 bonus berganda-ganda 
hihi..

Tu yg sentiasa x sabar nak tunggu disember datang..
dan biasanya bulan disember jugak bulan duit kuar cam air..
hahaha.. biasa la.. banyak masyuk.. banyak jugak keluar..

Tahun2 sudah bulan disember biasa kitorg pegi holiday dengan family..
But this year xde kot..
sebab around 2 months ni (Okt~Nov) kan kitorg kerap jumpa family..
dengan family day lagi..
so.. bulan ni kita duk rumah jer..
honeymoon kat umah jer..
hahaha.. honeymoon x tahan kan..

Eh.. pagi tadi rasa cam monday blues jer..
tetiba taip entry ni rasa hilang dah blues2 tadi..
rasa berkobar2 pulak bila dapat luahkan kegembiraan ni..
hihihi.. drama la ibu dilah ni..
eh..ada aku kesahhh??

Semalam baru balik dari klang..
kitorg turun putrajaya ari sabtu sbb cousin kawen..
pastu terus gi umah along (my brother) tido sana..
smlm ptg balik jb..
tu yg mood cam kelaut sikit arini..
hahaha..


Pagi tadi masa antar budak kecit ni dia nanges..
kesian adik faris..
dia nanges2 tapi ibu terpaksa tinggalkan adik jugak..
adik jarang menanges time hantar umah babysitter..
mungkin dah 2 ari berkepit jer tu yg meragam sikit..
cian baby ibu..
rindu pulak kat budak masham2 ibu ni..
hihi..

okla.. malas nak tulis panjang2 arini..
Disember, please be nice to me ok!!!
i love DISEMBER so much...
muaahhhh..

You Might Also Like

1 comment:

  1. Akk pun suka december..
    Sekejapan je dah nk msk tahun baru kan..
    Rasa mcm eh..dah tua jep rsa..
    Aptb!!

    ReplyDelete