Anak-anak,

Ibu Rafif First Giveaway

December 31, 2013 Ibu Dilah 1 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Dah nak habis 31december baru la nak terkedek2 wat entri giveaway ni..
hahaha... konon2nya nak wat last week tp x sempat..
dah tu smlm ngan arini cuti pulak,
lagi la x sempat nak update belog ni..
ehhh.. tetiba malam ni cam free pulak..
anak2 tgh tgk tn ngan ayah wan..
so, cepat2 la ibu dilah curik masa wat entri ni..
hihi...

ok, back to topic..
last minute join giveaway ibu rafif ni..
mudah jer syarat2nya...

Syarat2;
>Follow blog i dlu. Ada kat tepi ni. Tekan je follow!- DONE
>Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. (Gambar paling best) -
DONE
>Terangkan la tentang situasi gambar tersebut. (Contoh anak tengah main piano baru beli guna duit bonus ke.lol) DONE
>Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen ye. (I akan check one by one)
DONE

Itu saje! Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 (lambat lagi) - hari ni la...
 
 
"Yeahhh!!! Adik faris dapat naik basikal kakak imani lagi!!"
Excited betul adik bila dapat naik basikal ni.. maklum ler kadang2 berebut2 ngan kakak imani nak main basikal.. dah tentu ler adik yg kalah dia kecik.. tp time kakak tido dapat ler dia main sorg2 kat playroom ni.. hehehe..
 
ok, ni entry terakhir untuk tahun 2013..
tahun 2013 meninggalkan pelbagai kenangan pahit dan manis..
semoga tahun 2014 memberikan seribu kebaikan utk kita semua..
aminnn..
 
SELAMAT TINGGAL TAHUN 2013...
SELAMAT DATANG TAHUN 2014...
 

You Might Also Like

1 comment: