New Gajet :: Power Bank PINENG

December 13, 2013


Assalamualaikum

Salam Jumaat semua..
penghulu segala hari..
hari jumaat yg ceria pagi ni..
semoga diberi keberkatan kepada kita semua..

Arini sampai awal di opis.. 7.15am dah sampai..
memang super awal la..
sebab ayah wan yg hantar, tu yg awal..
hari ke2 ayah wan hantar gi opis..
gara2 kete wat hal la ni..
x tau la apa problemnya..
lom sempat hantar repair lagi..
masa balik keje ari rabu aritu dengar ada bunyi2 pelik kat kete tu..
ayah wan ada tgk2 kan jugak,
tp x dapat detect dari mana bunyi tu..
mcm kat enjin jer..
tengok la sok anta bengkel..

ehhh.. back to topic..
nak citer ibu dilah dah ada new device..
aritu ibu dilah beli Power Bank
yg best nye ni power bank idaman..
dah lama berhajat nak memilikinya..
tapi baru skrg dapat beli..

Power Bank brand PINENG
Ibu dilah dah survey ramai yg cakap PB Pineng ni bagus dan berkualiti..
yg penting tahan lama..
tapi pastikan yg ORI la baru beli..
ibu dilah beli online jer dekat ig miz_mieya
sape nak beli boleh beli dari adik ni..


Kalau kat kedai2 biasa jarang jumpa org jual Power Bank Pineng ni..
Biasa jumpa org jual online jer yg ORI..
So kalau yg kat kedai2 tu x tau la ORI ke tak..


Harga power bank ni RM145
model PN910s untuk 11200maH
free delivery & free gift seperti di atas..
100% original dan ada 1 year warranty

sape yg berminat boleh wassap adik miz_mieya
011-15481957 OR 011-15481857

oh ya.. ibu dilah beli pb ni dengan harga RM130 jer..
sbb adik ipar ada voucher RM15 dr miz_mieya ni..
SIL penah beli PB dari adik ni jugak..
pasti dia ada menang GA dari miz_mieya ni..
so dapat la ahkak ipar dia ni beli ngan harga lagi murah sikit..
huhu.. rezeki..

okla..
till then..
bye..

You Might Also Like

2 komen

  1. Blh cas note 3 tak sis..sbb note 3 chager dia xsama ngn note 2 or note tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Note 3 guna kepala yg mcmana ek? tp boleh rasanya.. sbb PB ni complete set dia ada mcm2 jenis 'kepala' charger dia.. ada bulat kecik, bulat besar, yg petak2 tu pun ada 3 jenis.. so semua boleh guna..

      Delete