Welcome To 30 Series!!

December 19, 2013


ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah..
17 Dec 2013 yg lepas genap lah usia ibu dilah 30 tahun..
dah masuk 30 series dah skrg ni..
Rasa tua???
Hurmmm.. rasa tua tu xdela..
tapi rasa mcm perlu lebih matang lagi..
hihihi


Lately ni memang bizi sgt..
tu yg x sempat nak apdet blog ni..
maklum ler, bos cuti lama sampai krismas..
ohhh.. kelam kabut dibuatnya..
balik pun dah penat dah..
penat2 pun tetap kena layan anak2 jugak..
tp dapur x berasap la...
tapau jer.. x larat dah nak masak..
huhu


Celebrate??
Hurmm.. xde celebrate pape pun..
macam ibu dilah cakap tadi,
balik keje pun dah penat sgt..
so mmg kitorg x kuar la..
order dominos pizza jer pastu makan kat umah..
dah tua2 ni xdela nak harap org celebrate besday kita..
kalo besday  budak2 tu best la jugak kan nak celebrate...


Harapan dan impian skrg ni..
Semoga ibu dilah dapat menjadi ibu yg baik untuk anak2..
lebih matang lagi dalam menangani segala masalah..
lebih sabar lagi..
dapat menjadi isteri yg solehah kpd suami..
menjadi anak yg baik kepada ibu bapa..
diberi kesihatan yg baik..
dimurahkan rezeki untuk sekeluarga..
amin..

Terima kasih banyak2 juga kepada rakan2 dan family yg wish dan mendoakan..

You Might Also Like

2 komen

  1. Same Beday with Me is it?..17 Dec...Happy Beday to you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same ye.. happy birthday juga Zihan..

      Delete