Giveaway

1st Giveaway Ctmah Rahim

February 14, 2014 Ibu Dilah 3 Comments


ASSALAMUALAIKUM


Arini ibu dilah nak join GA by Ctmah Rahim..
Sangat mudah dan senang..

Jom kite tgk apa syarat2nya

1) korang kena follow blog aku imaginasictmah 
2) korang kena follow jugak blog business ikan bilis aku ctmahcorner
3) tajuk entry korang ialah 1st Giveaway Ctmah Rahim
4) korang just copy gambar tema, gambar hadiah dan tarikh tutup dan pastu paste dalam entry GA korang tu (tak yah rajin sangat copy seluruh entry aku k)
5) lepas tu baru korang letak gambar aksi anak-anak korang dalam kereta. INGAT, gambar anak je aku terima k. anak jiran ke anak buah ke aku tak terima tau! =)
6) bawah gambar anak, korang boleh cerita sikit pasal gambar tu. tak kisah la anak tu tengah nangis ke, tengah ketawa terbahak-bahak ke, tengah mengelamun ke. just a few words, tak mau panjang sangat na
7) last sekali, sila paste link entry GA korang ni kat ruang komen entry aku ni tau. senang sikit aku trace 1-1



## 4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang dirasa comel kelakar or buat juri aku tersenyum




untuk design beg dan thermos bia aku pilih yek, based on yang menang tu anak lelaki or anak perempuan
## 1st Giveaway ctmah bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)

Ok.. Ni gambar yg ibu dilah pilih..



"Best nye roti ni ibu.."
Ni la keje si kecik ni.. bila masuk jer kete terus geledah beg ibu.. cari makanan. .
Pastu slumber jer dia ambik sendiri dan makan.. dpt mkn terus senyap..
Baru ibu boleh focus nak drive..
Kalo x, selagi tu la dia Kaco ibu nak drive tau...








You Might Also Like

3 comments:

  1. Semoga berjaya ye ibu dilah... :)

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah dari Bunda...
    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. sedapnye si comel ni mam roti..
    thanks join.. all the best ye =)

    ReplyDelete