Aktiviti bersama family,

Rindu Anak-anak

February 28, 2014 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum. .

Salam jumaat semua..
Tengah keje tetiba rasa rindu lak kat anak2..
Teringat adik yg makin bijak. .
Banyak akal skrg ni..
Geram pulak tgk ragam dia skrg ni..
Ada jer benda dia nak wat tau..


Kakak imani pun sama..
Makin pandai..
Dah pandai jaga adik faris..
Kalo adik nanges dah pandai pujuk adik. .
Dah pandai suap kan adik makan. .
Bagi adik minum air..
Tapi tu time dia okeh la..
Time angin putting beliung dia dtg,
Langsung x nak kawan ngan adik..
Kadang2 suka hati dia jer tolak adik..
Sabo je la...
(Urut dada laju2 tau..)


Tapi, keletah diorg yg mcm2 ni la yg wat ibu rindu...
Teringat time diorg main sama2..
Terkekek gelak sama2..
Sweet sgt tau...


Tak sabar nak balik..
Esok  cuti.. boleh luang kan masa dgn anak2...
Rindu nya pada diorg ni....


Ni gambar last week bawak anak2 main kat kidzoona, aeon kulaijaya. .
Balik dari aeon terus dpt perkhabaran yg atok belah Abah sakit..
Kitorg balik umah atok.. lepas Magrib sampai umah dia..
Mlm tu jam 11.20mlm atok meninggal..
Sedih sgt..
Semoga atok ditempatkan dikalangan org yg beriman. .
Al fatihah..


You Might Also Like

0 comments: