Print Gambar Murah

March 18, 2014 Ibu Dilah 4 Comments

Assalamualaikum

Wahhhh. . Dah berhabuk dah blog ni..
Dah seminggu x berhapdet. .
Bulan ni mmg slow sikit update blog..
Sbb ada problem nak bukak blog dari laptop.. 
Ni pun update kat hp jer...
X suke update kat hp ni.. Leceh. .
Ala.. update ke idok ada ke org kisah? ??
Hahaha...

Bulan lepas ibu dilah ada order print gambar murah dari kak rajiah. .
Boleh tengok kat belog beliau SINI
Memang murah sgt print gambar size 4R. .
Hanya RM 0.35 jer sekeping.. 
kalo kat luar mmg mahal dah.. mau 60 sen ke singgah kot..
Tp kalo kat akak ni 35 sen jer.. x kira la bape keping ko nak cuci tetap 35 sen sekeping..
So ibu dilah minta cuci 100 pcs.. 
Hanya rm41 siap pos.. tu pun kira murah lagi..


Order dah lama tp last week baru dapat transfer gambar bagi akak tu..
Haha.. Ni semua laptop tu punya pasal.. 
kalo x lama dah dapat gambar tu..
So smlm dah dapat gambar yg di cuci..
Memang puas hati..
Gambar cantik.. tp ada gak yg x cantik..
Tp x cantik tu bukan salah diorg..
Tu sbb camera dilah yg x bape canggih kan..
So gambar yg di hasil kan pun kurang kulit la..


Ehh. . Buat apa nak cuci gambar byk2 ni??
Skrg kan org lagi suka guna soft copy jer kan.. Senang. .

Ala.. Ibu dilah nak wat deco - deco sikit ngan gambar2 ni..
Nak letak kat dinding rumah..
At least bila soft copy dah hilang or rosak,
Kita still ada lagi gambar2 ni utk di buat kenangan kan..

Benda ni penah terjadi kat ibu dilah,
Hp sblm ni hilang, gambar anak2 time kecik byk dlm hp tu..
Pastu ada yg x transfer lagi..
Rasa sayang sgt weh. .frust sgt time tu..
Nasib baik ada sikit2 yg dah upload kat blog ni.. or kat fb.. so boleh la Tengok2 balik gambar tu kan..


So bila jumpa tempat cuci gambar yg murah..
Mula la godek2 balik blog dan fb..
Pilih gambar time kakak dan adik kecik2..
Bila tgk balik rasa rindu pulak time tu.. time diorg kecik2 dulu..
Comel jer 
Huhu..

Tak sabar nak hias rumah ngan gambar ni la..
Tunggu la hasil nya nanti ye...
Nanti ibu dilah share ye..

#prayformh370




You Might Also Like

4 comments:

  1. murah nya 35 sen utk 4R... by the way, pegang gambar kat tangan lagi puas daripada tengok kat skrin laptop je..kan...

    ReplyDelete
  2. murah sgt kan.. tula, dah lama x pegang gambar kat tangan.. rasa puas sgt dapat belek2 gambar tu.. hihi

    ReplyDelete
  3. Murah tu..blh gak nnti nk try..hihi..

    ReplyDelete
  4. Assalam. Ada no phone akak tu tak. Ni no saya 013-3321849 (Khairol). Saya nak cuci gambar 4R.

    ReplyDelete