Rujukan

Idea Design Nursing Jubah

July 08, 2014 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Masa balik kampong weekend lepas, kitorg sempat keluar pegi cari kain untuk wat jubah.. 
Ni semua sebab terhasut ngan bunda n my sis la.. hehe..
Kebetulan mmg tahun ni rasa cam nak pakai jubah time raya pulak..
Dah tu bunda cakap dia boleh try wat nursing jubah..
So apa lagi.. moh ler kite cari kain untuk wat jubah..

Actually pegi ngan bunda ngan adik faris jer..
Ayah wan tak ikut.. dia ada hal dah keluar sendiri..
Pastu kakak pulak bizi main ngan kazen dia kan..
Elok jugak dia tak ikut..

Kitorg pegi kat Nagoya jer sbb harga lagi murah dari Jakel ke Astana Moda..
Pilihan pun banyakkkk.. banyak design baru sampai..
Hasilnya.. ini lah 2 kain pilihan hati..

Merah hitam putih 

Oren hitam putih..

Walaupun banyak pilihan tapi dilah lebih suka corak abstrak..
Tak bape suka corak bunga2 besar..
Kalo bunga kecik2 tu ok la..
Material kain ni pun best jer…
Rasa sejuk jer tau..

Try usha2 gambar nursing jubah tapi ada yg x bape clear design bukaan dia..
Nak tunjuk contoh kat bunda pun susah...
Tp dilah ada gak tunjuk beberapa design nursing jubah ni kat bunda..
Pastu kite combine la idea design2 yg ada tu utk jadi design yg kita nak kan.. hehe..




Gambar di atas ni semua dari hasil google search..

InsyaAllah nanti kalo dah siap dilah share design jubah tu 
Sebab confuse jugak nak wat design mcmana kan..
Boleh la dijadikan rujukan pada sape yg mencari idea design jubah nanti..Okla.. sampai sini jer..

Bye..

You Might Also Like

0 comments: