Bulan Oktober yg dinantikan..

October 01, 2014

Assalamualaikum

Alhamdulillah... bulan oktober dah menjelma lagi..
bulan yg penuh bermakna sekali..
bulan yg ditunggu2 sekali..
sebab bulan ni adik faris masuk 2 tahun..
ehhh.. adik pulakkkk, abg faris la.. hihi..
lagi seminggu jer abg faris dah nak 2 tahun...


Selain besday abg faris, besday Bunda aka mak dilah pun bulan ni jugak..
7 oktober - besday faris
11 oktober  - besday bunda
tapi tahun ni kitorg xde perancangan nak wat besday party faris cam  tahun lepas..
tp mesti la ada sambutan jugak..
sambutan kecil-kecilan bersama family jer kot..
dapat potong kek.. mesti diorg seronok..
paling seronok kakak la nanti..
dia asyik duk sebut2 je kek upin  ipin diorg last year..

Minggu ni pulak dah raya haji..
kitorg x sure lagi nak balik mana..
sbb next week dilah nak balik melaka sbb best friend masa kat UTM dulu kawen..
so rasanya raya haji kali ni kitorg sambut ngan family in law jer..

18 oktober pulak ada seminar babywearing kat UTM..
Ni 1st time dilah nak join tau..
kira nak wat preparation utk adik baby ni..
hihihi..
iyela.. anak dah 3org nanti, rasanya ber'babywearing' lagi memudahkan urusan bila keluar ke mana2 nanti..

Wahhh.. dah berderet aktiviti kitorg..
tu lom lagi citer planning nak g mersing..
ni MIL la yg plan kononnya raya haji nak gi jalan2 kat sana..
tapi x tau la jadi ke tak...

Ni nak gi wat buku pink pun x sempat lagi..
ingat time check up abg faris 2 thn nanti boleh la wat buku pink sekali..
minta2 nurse x marah la lambat bukak buku tu..
tp before tu rasa cam nak g scan dulu pulak..
sbb mesti nurse minta scan jugak nanti kan..
selagi x scan selagi tu cam rasa x caya dlm perut ni ada baby lagi tau..
hahaha... dasat ko...
dah muntah2.. loya2... lesu.. malas... xde selera makan...
macam2 dah lalui lagi x mau pecaya yg diri tu dah ber'isi' kan..
hihihi...

Okla... harap2 lepas ni rajin la nak update belog ni lagi..
jangan hangat2 tahik ayam jer update nanti sudah la..
hahaha...
maklum la.. 'pembawakan' kan...
hahaha... malas x nak cakap kan...
ok bye..
-____-

You Might Also Like

1 komen

  1. hye sis, BW, Jom Join GA numi http://nomilicouz.blogspot.com/2014/10/its-october-giveaway-by-naomie.html

    ReplyDelete