Aktiviti bersama family,

Birthday Celebration @ Secret Recipe

December 24, 2014 Ibu Dilah 0 Comments

Assalamualaikum

Last week kan birthday dilah.. so malam rabu aritu ayah wan ajak keluar makan... sajer jer bagi hint tanya nak makan mana?? ke nak makan kek ker?? padahal x wish pun kat ibu dilah lagi.. hahaha.. boleh gitu?? Lagipun ayah wan dapat bonus aritu kan...

So kitorg decided untuk pegi makan secret recipe jer... nama pun birthday kan, mesti la nak makan kek... kitorg pegi makan secret recipe dekat AEON Taman Universiti jer.. malas nak gi yg jauh2...


Tapi bila sampai SR rasa macam malas lak nak makan berat2 sbb masing2 macam kenyang lagi.. so kitorg just order 2 slices of cake, hot chocolate and air apa lagi satu dah lupa.. hahaha... ice blended apa ntah.. x brape sedap tu yg x ingat kotttt... *__^





Pastu order 2 jenis kek kan.. cakap kat kakak imani ni satu kek birthday ibu dilah dan satu kek lagi untuk birthday kakak... ehhh.. bukan main suka lagi dia.. nak tau sebab apa dia suka sgttt?? sebab time birthday dia aritu belum ada potong kek lagi.. so dia ingat birthday dia belum sampai lagi.. cian anak ibu.. ibu cakap nak beli kek untuk kakak tp x beli2.. sampai birthday ibu kita potong kek sama2 ye.. budak2 kan, dia ingat kalo birthday mesti ada kek... hehehe




Pastu moh kiter amik gambo sikit... but as usual kalo nak amik gambo anak2 memang hazab... ada jer yg x kena.. kakak dah ok adik lak gerak2.. adik ok pandang camera kakak lak terlompat2.. so sampai ke sudah xde gambo yg cantikkk..  ingat nak amik gambar anak2 ni berdua untuk dicuci nanti.. tapiiiiii... kalo dah cam ni mmg payah la....
nak gambar berempat??? lagi la susahhhh.... sabar jer la....




okla.. tu jer update ringkas pasal birthday aritu.. hadiah dari ayah wan??? hurmmm... dia x bagi pape hadiah pun... tapiiii dia bagi duit bonus utk dilah... yehaaaaa... so kalo nak beli hadiah sendiri beli la guna duit tu... kahkahkahhhh... tq ayahhh.. i lap u so much la.....
^ __ ^


# Yeahhh... kali ni xde gambo ayah wan.. bagi chance kat tuan blog pulak tepek gambo sendiri.. ehhh... dah nama besday kite kan.. harus la ada gambo kite.. hahaha


You Might Also Like

0 comments: